Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

MEINDL cizme za lov

<< < (3/25) > >>

medo:
Le Chameu Mouflon su odlicne ali meni nisu odgovarale zbog skripanja prilikom suljanja.
 Kupio sam La Crosse preko Cabela's i super su mi za zimske uvijete lova 800g thinsulate. I kad su mokre noge pri -15 svejedno je toplo ako se ne hoda :o ugodno iznenadjen. ;)
Lazare jesu li tvoje Muflonke skripale?

vepar007:
Cabelas´ ima odlican sortiment ali postarina je preskupa (25% od ukupnog iznosa narudzbe).
Na to jos mozda carina....i di smo onda?
Stvarno su pretjerali, inace bi vec odavno bio vjeran kupac kod njih.

PinzHunter:

--- Citat: vepar007 - 09. 07. 2008. 14:06:16 ---Cabelas´ ima odlican sortiment ali postarina je preskupa (25% od ukupnog iznosa narudzbe).
Na to jos mozda carina....i di smo onda?
Stvarno su pretjerali, inace bi vec odavno bio vjeran kupac kod njih.

--- Kraj citata ---

Jesi pitao onog u Sportcenter Aicher u Memmingenu?
Sta on veli?

Skoro su kod Kettnera bile za 170 Eura, jeftinije ih nema nigdje.

vepar007:
Ti mislis na Meindl Island?
Da, jesam no nije imao br.9.
Isprobao sam i druge modele ali Meindl´ice nekako mi najbolje pasu, pa cu ih kupiti uskoro.

Schultz and Larsen:
Ako vam cizme skripe kada su nove ili inace, namazite ih voskom koji je namijenjen za cipele sa g-texom ili bez te membrane. Moze i vazelinom, ako nema i ne skripe vise. Cabellas je ok, ali ima more ostalih nettbutika.

Ove muflon su jako dobre, ali ne pase svaka cizma svakoj nozi.

Meindl sam probao Burma model, izdrzale su 3-4 godine, moga koristenja, onda procurile. Model Dovre Extreme imam sada. Mrak od cizme. (Dovre je jedna ogromna planina u Norveskoj, nacionalni park).

Inace imao/imam  Scarpu, Hanwag, Alfa, i Rastegaisa cizme. Sve top of the line cizme. Preporucuje se nesto od ovih.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju