Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
MEINDL cizme za lov
dean:
Pošto mi ove navedene nisu dostupne, a mogu reć da izgledaju super, moram nositi Alpina. Mažem ih jednom mjsečno, pa zimi i češće i mogu proć kroz potok i nema beda. treba ih samo mazati da ne propuštaju, da je koža mekana i da se svija, te pri tome ne puca.
skyangel:
Ja sam se preporodio otkad sam kupio ove HAIX čizme Airpower P3. Nisam nosio udobniju čizmu od njih. Ove su ljetne, ultra lagane, a izuzetno čvrste.
http://www.haix.com/eng/lawenforcement_produktdetail_en.php?artikel=108001
Za zimu planiram ostati vjeran HAIX-u i uzeti nešto u ovome stilu:
http://www.haix.com/eng/outdoorhunting_produktdetail_en.php?artikel=200301
Schultz and Larsen:
Alpina je ko Grom, Deane. Ne treba nad pogacom hljeba trazit. Ako mozes doci do drugih onda, ok. ALi, ja sam lovacka picajzla, pa najebem radi reklame! ;) ;D Salim se. Ali probao sam svasta.
Tako je, mazi, da koza bude natopljena, isto se lijepo svija, ne zulja, ne hrska, ne propusta vodu i drzi cesrtice zemlje, blata i prljavstine van svojih pora. Uvijek mazi kada su suhe. A nikada ne susi cipele kraj peci i plahe vatre. To je smrt kozi!
Najbolje je uzeti Novine i ubaciti unutra preko noci, obavezno izvaditi uloske jer se susi 50% brze. Ovo je sve probano nakon 12 god. lova vecinom na kosi i snijegu. Jedne mi se cizme suse dok u drugim lovim, pa ih mijenjam.
A jedan me je lovac naucio, da stavim u cipele.. ma ne smijem reci na forumu, da se brzo osuse;D
To sam probao, i stvarno funkcionise pravo! d4
Zoran:
ma kakve cizme ja idem u papucama na ceku!
imam neke cizme u autu ako zatrebaju!
samo sta treba ici cesce u lov i onda ti divljac dojde na 20 metara samo je ubacis u auto!
zato ja nepucam kad je vise od 80metara od mene ko bi hodo po njiu! vak dojde pred ceke malo se raspricami otvorim gepek ono uuskoci i doma!
a te gluposti hodati po sumi ma bezveze!
PinzHunter:
--- Citat: Schultz and Larsen - 09. 07. 2008. 15:45:04 ---Alpina je ko Grom, Deane. Ne treba nad pogacom hljeba trazit. Ako mozes doci do drugih onda, ok. ALi, ja sam lovacka picajzla, pa najebem radi reklame! ;) ;D Salim se. Ali probao sam svasta.
Tako je, mazi, da koza bude natopljena, isto se lijepo svija, ne zulja, ne hrska, ne propusta vodu i drzi cesrtice zemlje, blata i prljavstine van svojih pora. Uvijek mazi kada su suhe. A nikada ne susi cipele kraj peci i plahe vatre. To je smrt kozi!
Najbolje je uzeti Novine i ubaciti unutra preko noci, obavezno izvaditi uloske jer se susi 50% brze. Ovo je sve probano nakon 12 god. lova vecinom na kosi i snijegu. Jedne mi se cizme suse dok u drugim lovim, pa ih mijenjam.
A jedan me je lovac naucio, da stavim u cipele.. ma ne smijem reci na forumu, da se brzo osuse;D
To sam probao, i stvarno funkcionise pravo! d4
--- Kraj citata ---
Hajde daj tu tajnu da svijetlost dana. Ili mi posalji PP pa cu ja za tebe napisati. z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju