Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

MEINDL cizme za lov

<< < (7/25) > >>

magwin:

--- Citat: PinzHunter - 09. 07. 2008. 16:02:42 ---
--- Citat: Schultz and Larsen - 09. 07. 2008. 15:45:04 ---Alpina je ko Grom, Deane. Ne treba nad pogacom hljeba trazit. Ako mozes doci do drugih onda, ok. ALi, ja sam lovacka picajzla, pa najebem radi reklame! ;) ;D Salim se. Ali probao sam svasta.

Tako je, mazi, da koza bude natopljena, isto se lijepo svija, ne zulja, ne hrska, ne propusta vodu i drzi cesrtice zemlje, blata i prljavstine van svojih pora. Uvijek mazi kada su suhe. A nikada ne susi cipele kraj peci i plahe vatre. To je smrt kozi!

Najbolje je uzeti Novine i ubaciti unutra preko noci, obavezno izvaditi uloske jer se susi 50% brze. Ovo je sve probano nakon 12 god. lova vecinom na kosi i snijegu. Jedne mi se cizme suse dok u drugim lovim, pa ih mijenjam.

A jedan me je lovac naucio, da stavim u cipele.. ma ne smijem reci na forumu, da se brzo osuse;D

To sam probao, i stvarno funkcionise pravo! d4

--- Kraj citata ---

Hajde daj tu tajnu da svijetlost dana. Ili mi posalji PP pa cu ja za tebe napisati. z10

--- Kraj citata ---
pelenu ili hig. uložak z14

Harry P.:

--- Citat: magwin - 26. 09. 2008. 21:14:14 ---pelenu ili hig. uložak z14

--- Kraj citata ---
Logično. Samo se treba sjetiti. d4

magwin:
to mi je trenutno palo na "glupost" tko zna što je zaista ..........

Harry P.:
Nije glupost, logično bih bilo da pomaže jer su te stvari baš rađene da upijaju veliku količinu tekućine i sigurno je da bolje upijaju od bilo kakvih novina, a koje su se također izvanredne pokazale u sušenju mokre obuće.

STARI AVDZIJA:

--- Citat: vepar007 - 28. 02. 2008. 19:32:31 ---Zanimaju me sljedece cizme za lov:

- Meindl Island PRO MFS (209€)
- Meindl Taiga GTX (250€)

Negdje sam procitao da MEINDL ove modele proizvodi u BiH...da li tko zna di se ovi modeli mogu kupiti povoljnije?
Hvala
ne znam da se rade modeli u BiH i volio bi znati gdje,a što se tiče ovih modela i cijena moram priznati da nisam rokfeler ko može neka kupuje

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju