Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
MEINDL cizme za lov
Zoran:
--- Citat: medo - 10. 07. 2008. 07:57:04 ---Scarpu sam nosio i ja i za kameniti teren su mi bile najbolje.
Mouflonke sam mazao s obicnim kremama ali nije bilo kako treba jer skripanje je stvarno nestalo nakon nekog vremena ali odmah je zbog mekoce poceo neki cudan zvuk pri hodanju.Jednostavno koza na mojima kao da nije imala potrebnu mekocu i elasticnost sto inace dodje nakon malo koristenja.
Mom prijatelju iste su pukle zbog savijanja nakon 1 god. ali nikad nisu bile namazene. E sad ja sam imao gojzerice napravljene na otoku IZU (ako sam u pravu) od majstora Kavcica i trajale su 8 god. s tim da prve dvije nisu bile mazane. Nikada nesto cvrsce i teze nisam obuo. Jos i sad stoje negdje stare 18 god. ukupno.
--- Kraj citata ---
evo da vam recem kozne cizme trebate zaliti mlijekom! onda dobiju na elasticnosti i mekoci!
to je radio moj stari dok se je bavi profesjonalnom nogometom sa svojim kopackama zalije ih mjekom i sutra dan sve ok.!
fazan:
Što i kako s novim cipelama prije prvog nošenja ?
1) Staviti u njih kalup ili čvrsto nagurati novinski papir
2) Vatom i mlakim mlijekom 2x dobro natrljati cipele
3) Suhe cipele namazati kremom, voskom ili planinarskim uljem i pustiti da upije i nakon toga izglancati do visokog sjaja.
4) Drugi dan ponoviti gore spomenutu radnju
5) U slučaju da se cipele ne rabe , na debelo namazati spomenutim sredstvima i pospremiti u adekvatnu kutiju ili zamotati u platnenu krpu.
6) Tjekom ljeta barem svaka dva mjeseca ponovo premazati cipele novim slojem zaštite.
Uvijek kupujte kvalitetnu obuću koja redovnim održavanjem i njegom traje desetljeće.
Earl Grey:
Tko je uopće glavni zastupnik za Meindl u Hrvatskoj? Nije valjda Fanzoj u Ogrizovićevoj?
Štef:
General substitution
ELTI d.o.o
Mr. Petar Curvic
ul. Makarska 1
21000 Split
Phone: 021 430 000
Fax: 021 375 006
info@mehropromet.hr
Ovo sam našao na Internetu.
Earl Grey:
--- Citat: Štef - 28. 08. 2008. 22:32:36 --- General substitution
ELTI d.o.o
Mr. Petar Curvic
ul. Makarska 1
21000 Split
Phone: 021 430 000
Fax: 021 375 006
info@mehropromet.hr
Ovo sam našao na Internetu.
--- Kraj citata ---
To je negdje na Žnjanu; morat ću se zaletit pogledat to. Inače, Meindl sam u Splitu našao u nekom sportskom dućanu u pothodniku Prime 3; mislim da se dućan zove Eurobike ili tako nešto... Izbor im nije ništa specijalno, ali nije ni loš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju