Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
ORIZO obuća (gležnjače)
slobodni strijelac:
ja koristim jelenove vojne cizme bile malo nezgodne dok se nisu razgazile nisu nikad skripale isad ih nebi dao nizasto mazem ih svaki put poslje lova nepropustive
mark0501:
Da se vratimo temi Orizo: Imam od zadnjeg sajma u Varaždinu, tamo sam ih kupio od zastupnika, koji ih uvozi 750,00 kn na popustu. Znam da više ne budem, jel su propustile nakon 5. izlazka, dok sam hodao kroz rosnu travu visoku oko 15 cm i to u roku pet minuta obje. Reklamirao sam ih i tip mi kaže da ih je nosio u Italiju na reklamaciju, i da su promijenili membranu, uglavnom vidio sam da su nešto radili, jel su bile poflekane izvana na 5 mjesta najmanje, sa ljepilom. Poslije ih više nisam imao živaca testirati, da vidim jel je problem riješen. Uglavnom puno sam očekivao a dobio k...c! Nikad više orizo... :pferd:
tuco:
poznam dvojicu + moja malenkost kaj su gazili vodu do kud ide i stajali u njoj 2-3 vure i niš.
dihtaju i griju ko bjesne. a znam i tipa kojem su pustile za 15min. pa ih vratio pa dobio druge, isto sranje,
pa tražio pare natrag. kaj moreš.
HS-2000:
Gospodo lovci pogledajte malo vojne čizme za 380kn(br.50) u zagrebu american shop, nadam se da će moje gležnjerice izdržati zimu,jer kažu da izdržavaju veliki minus.
Manji brojevi manje para... ref
Pa ako bude sve ok meni osobno ne trebaju koje kakve napuhane marke od 1000 kn i više.
Treba malo stati na loptu kojekakvim skupim markama a znamo da svima nama baš nije do bacanja novca...
shandi:
--- Citat: HS-2000 - 29. 05. 2009. 19:35:35 ---Gospodo lovci pogledajte malo vojne čizme za 380kn(br.50) u zagrebu american shop, nadam se da će moje gležnjerice izdržati zimu,jer kažu da izdržavaju veliki minus.
Manji brojevi manje para... ref
Pa ako bude sve ok meni osobno ne trebaju koje kakve napuhane marke od 1000 kn i više.
Treba malo stati na loptu kojekakvim skupim markama a znamo da svima nama baš nije do bacanja novca...
--- Kraj citata ---
Onda češ se ti iskeširati rol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju