Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
ORIZO obuća (gležnjače)
moro:
--- Citat: likabrinje - 11. 10. 2012. 23:53:39 ---Meni je bitno da je nogi toplo i da ne mrzne odnosno da ne propušta vlagu (vodu) i za sad sa navadom sam jako zadovoljan. zagi
--- Kraj citata ---
Slažem se, ali ti, pretpostavljam loviš samo u Lici, i normalno da tražiš cipelu koja je topla i suha . Međutim mi koji lovimo i po unutrašnjosti i po dalmatinskom "kršu", ka šta je kolega Gabro reka, jedne kvalitetne cipele "strajbamo" za dvi sezone , pa aj ti daj 1500 kn za nove??.. a lovit se mora. Ja sam taj problem riješija tako da za po kamenju uzimam jeftine cipele "za jednu sezonu". d1 d7
Lovac:
Da ne kvarim temu o Oriza, ali kad ste već spomenuli Crispi, ne preferiram baš talijanske marke više njemačke happi ali imam jedne Crispi cipele nosim ih gotovo nonstop, što i nije za neku pohvalu happi ali na njima se ništa ne pozna kao da su jučer kupljne, jedina im je mana pertli (odžnjiravaju se) ali to je lako rještiti, samo sam ja prelijen da se oko toga bavim da ih zamjenim.
Uglavnom kada sam slučajno nešto obuo moje prijašnje Timberland cipele kao da sam klompe obuo, hoću reći nakon neprestanog nošenja non stop i godinu dvije valjda, cipele su 'ko nove puno udobnije od Timberlanda, i drže mojih ober 100 happi. Kakve su im gojzerice nisam probao, ali mislim da ću ubosti neke gležnjače od Crispija.
Evo ove o kojima sam pričao
http://www.ritosa-trgovine.hr/index.php?route=product/product&path=36_44&product_id=204
Gabro:
Crispi je super u to nema sumnje samo eto moje iskustvo sa Nevadom da je djon moga malo duze trajat. Ostalo sve 5. Brat je ima isto neki model od njih zaboravija sam koji ali osjetno bolji djon, on sada ima Crispi Laponia definitivno najlaksa gojzerica sta sam ikad vidija,ko patika na nozi ali isti djon kao Nevada triba vidit kako ce se pokazat. Ja inace imam priko 100 kg i gazim kada nisu moje noge, zapinjem svugdi tako da moze bit i do mene.
Ja se ispricavam ako smo isli OT.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju