Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

ORIZO obuća (gležnjače)

<< < (8/9) > >>

Milan26:
Jel netko mozda koristi ovakve gojzerice  i kakva su iskustva misljenja itd...
http://lapis-plus-grupa.com/_izfotelje/index.php?main_page=product_info&cPath=8&products_id=254
Vjerovatno bi se odlucija na kupnju pe eto moze koji savjet moze i neke druge ali da su slicne cijene zagi

likabrinje:
Ja bih preporučio Crispi Nevada cipele su stvarno za sve vremenske uvjete.

Gabro:
Crispi Nevada dobra cizma, udobna,fleksibilna,lagana,nepropusna ne klize se ali jedina mana pre mekan djon i pri intenzivnom koristenju na ostrom kamenu izdere se brzo, ja ih unistija u 2 sezone ali bile su na teskoj robiji po gadnom kamenu. Ona zastitna guma okolo se prva iskida pa otpada u komadima, malo grubo za vidit. Stavit cu slike sta sam im napravija za 2 god. kad dojen kuci za neki 7 dana.

Milan26:

--- Citat: Gabro - 11. 10. 2012. 18:00:25 ---Crispi Nevada dobra cizma, udobna,fleksibilna,lagana,nepropusna ne klize se ali jedina mana pre mekan djon i pri intenzivnom koristenju na ostrom kamenu izdere se brzo, ja ih unistija u 2 sezone ali bile su na teskoj robiji po gadnom kamenu. Ona zastitna guma okolo se prva iskida pa otpada u komadima, malo grubo za vidit. Stavit cu slike sta sam im napravija za 2 god. kad dojen kuci za neki 7 dana.

--- Kraj citata ---
Kolega s kojim lovim ima Crispi Nevada i bas kao sta je Gabro reka djon je pre mekan a u Dalmaciji ne fali ostrih kamenja tako da su izgurale proslu sezonu ovu vec nisu za nosit al izgurat ce koji vikend jos d6
A i cijena im je malo jaca sad san bas trazio po net-u 1550kn. d1

likabrinje:
Meni je bitno da je nogi toplo i da ne mrzne odnosno da ne propušta vlagu (vodu) i za sad sa navadom sam jako zadovoljan. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju