Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
ORIZO obuća (gležnjače)
magwin:
--- Citat: nazime - 05. 09. 2008. 19:16:11 ---
--- Citat: magwin - 05. 09. 2008. 18:35:48 ---Da ne otvaram novu temu imam kao puno nas problem sa ŠKRIPANJEM gležnjača pri šuljanju naravno.Imam 3 para kožnih i neznam više što nisam probao protiv škripanja.
Ima li tko još kakav"recept"? paci
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Mislim da je fazan negdje pisao da ih treba namočiti mlakim mlijekom, ako se dobro sječam.
Neznam baš...to bi onda jako dugo i lijepo "mirišalo".Ma napravio bi i to da znam da pomaže.Zadnja šuljanja sam išao u tenisicama ali nakon sto metara i one od rose žmiču kao da hodam po blatu a ova tri škripeća para su nepropusna. paci
Mali Matek:
kupi bolje tenisice, ja uvijek piršam u njima, i nikad nisam imao problema (rosa, blato...) uvijek su bile nečujne
skyangel:
Ja imam Haix-ice, već sam o njima pisao na forumu. Nikad ih nisam niti mazao, niti prao, niti glancao niti niš. Udobne su, lagane ko perce, cijeli dan znam biti u njima, nikad žulja, nikad noga ne boli. Nikad nisu škripale. Škripa mi je jako bitna na Cresu, prilikom šuljanja lopataru, nečujne su. Tako da ako vam treba nešto takvo, preporučujem vam Haix Airpower P3 http://www.haix.com/eng/lawenforcement_produktdetail_en.php?artikel=108001
Gojze su ljetne doduše, za zimu nisu praktične jer nisu potpuno vodonepropusne.
imenjak:
--- Citat: magwin - 05. 09. 2008. 18:35:48 ---Da ne otvaram novu temu imam kao puno nas problem sa ŠKRIPANJEM gležnjača pri šuljanju naravno.Imam 3 para kožnih i neznam više što nisam probao protiv škripanja.
--- Kraj citata ---
Namaži kremom za ruke Atrix i z2
magwin:
--- Citat: imenjak - 08. 09. 2008. 11:12:50 ---
--- Kraj citata ---
Namaži kremom za ruke Atrix i z2
--- Kraj citata ---
Ma nema kreme koju nisam probao-ne pomaže :tommy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju