Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Planika ili Alpina......
manufrance:
Po mokrom nosim samo gumene čizme jer koliko sam do sad vidio nema te kožne koja neće propustiti.Zašto nisi zamjenio pod garancijom znam da to rade bez problema?
grga81:
--- Citat: manufrance - 28. 06. 2013. 14:05:05 ---Po mokrom nosim samo gumene čizme jer koliko sam do sad vidio nema te kožne koja neće propustiti.Zašto nisi zamjenio pod garancijom znam da to rade bez problema?
Nosio sam u tgrovinu di sam kupio ali garancija je 3mj.od datuma kupnje. Ja ih uzeo u 5mj. A meni su taman na početku sezone lova se odljepile po spojevima .
--- Kraj citata ---
grga81:
Kolega je uzeo malo drukčiji model od ovih,više su i bile su 50tak kuna skuplje i njegove su puno bolje.
Fratt:
Kolege planinari i kamperi tvrde da su Alpina Tibet dobre gojze....
grom:
--- Citat: grga81 - 28. 06. 2013. 14:19:09 ---
--- Citat: manufrance - 28. 06. 2013. 14:05:05 ---Po mokrom nosim samo gumene čizme jer koliko sam do sad vidio nema te kožne koja neće propustiti.Zašto nisi zamjenio pod garancijom znam da to rade bez problema?
Nosio sam u tgrovinu di sam kupio ali garancija je 3mj.od datuma kupnje. Ja ih uzeo u 5mj. A meni su taman na početku sezone lova se odljepile po spojevima .
--- Kraj citata ---
Imam Borovo službene čizme koje su jako dobre i od prave kože. Iako ih namažem dobro nakon dužeg hodanja po snijegu puste malo unutra.Nema te cipele koja neće pustiti u teškim uvjetima. Ljepilo obično pusti kod naglog sušenja pored peći. Srećom kod mene je uglavnom kamen pa neću smočiti noge tako lako,problem je kada staneš u zemlju pa onda na kamen. E tu letiš ako ne paziš. Bijeli lišajevi na kamenu su isto problem kada je mokro.
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju