Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
boji se pucnja
panj:
Dajmo mu šansu ovu godinu, pa kažeš možda će sljedeću proradit pa dok nabaviš novog i taj novi proradi tri godine loviš bez psa. Traži odma novog a tog se riješavaj pomoći nema.
sljuka lukavec:
Istina,najbolje da odma krenes po novog z2
miroslav_dabic:
ja sam imao kuju njemicu 3,5 godine staru radila odlicno prosla komplednu dresuru aportirala sa zemlje iz vode i iz vazduha,medjutim covjek padne preko nje i puska joj opali bukvalno pored glave,i od tada se bojala pucnja...na pucanj nebjezi vec pada na zemlju na mjestu gdje je zadesi pucanj..... i morao sam je se rijesiti....
laptop:
samo ju pusti negdje u polje s nekim mladjim psom koji se ne boji pucnja,kad se oni zaigraju pukni i nastavi kao da nista nije bilo,a ako sta naidje pa uspijes odstreliti to ti je to.prosle godine sam nabavio braka i sa 9 mjeseci ga prvi put povedem u pogon na ds i kao za boga ostane samnom i kolegom i izleti nazime,opalimo 4 susa i nazime ode a moj Cigo lego meni pod noge i oduzelo ga(psihicki),kasnije sam par puta napravio gore navedeno i sad je ok,iako jos nije odstreljeno nista pred njim
baranjac.v.:
vrati ga onome od koga si ga kupijo i traži drugo štene, :smil4226ce1d491b5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju