Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Hanoverski krvosljednik
STARI AVDZIJA:
--- Citat: astra - 31. 08. 2008. 15:09:50 ---Pzdrav kolege lovci i kinolozi,
molim Vas da mi pomognete oko odgoja krvosljednika, sad je trenutno 3 mjeseca star.... zanima me kad pocet sa obukom, kako pocet, dali odmah pocinjat sa krvavim tragom ili kako? molim vas da mi pomognete!!!!!! ako Ste voljni pomoc pisite mi na moje e-mail adresu. ivan_beljan@yahoo.com
HVALA VAM SVIMA!!!!!!! z6
--- Kraj citata ---
Povezat ću te s momkom koji ih ima iz bosanske krajine i stavit će mo fotke njegovih krvosljednika
samo su bavarci i ja ga ganjam da mi zbavi "opremu"za rad krvnog traga .Radi u Austriji pa evo obečao je.Samo da to pronađem.Pozzzzzz.http://img134.imageshack.us/img134/5256/bavarskikrvosljednikbotfu1.jpg
Mail:botonjic@a1.net Sretno prijatelju kontaktiraj Botonjića.
evo ga:
pres:
Pozdrav kolege lovci,
Naime, ovako, razmišljam o kupnji Hanoverskog krvosljednika pa me zanima materijal što se tiče obuke...knjige, DVDi, VHSi, bilo kakav koji bi mi pomogao u temeljitoj obuci i samoj obuci o obuci...
dois z2
Pozdrav,
Pres
dean:
Poz kolega. Daj se predstavi u rubrici za to...
A kaj se tiče odgoja krvosljednika... Kao i sa svakom drugom vrstom! Socijalizacija, poslušnost, odlasci u lovište i imaš posebnu temu krvni trag u praksi a tamo imaš puno postova u kojima ti pišu iskustva drugih forumaša... d4
STARI AVDZIJA:
predstavi se pa onda ovako:nastoj da se snabdiješ literaturom ,opremom, preko njemačkog kluba ovdje ima i forumaša koji bi(ako hoče mogli pomoči) naravno osnovna namjene hanoveranca je krvoslijeđenje pa ga u obuci u tom smislu treba i izgrađivati i naravno i koristiti pa sretno........
TUROPOLJE:
Hanoverski krvosljednici su vrlo mekani i mora se paziti kako se radi sa njima ,,bez ,, batine ili zaboravi sve,,,dean ti je dosta rekao ALI ako nečeš barem mjesečno odrađivati 2 potrage krvnog traga zaboravi Hanoverce i nabavi , brake , terijere ili jazavčare ,, ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju