Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Hanoverski krvosljednik

<< < (2/3) > >>

astra:
trenutno sam na terenu, radim a inace pored Kutine... ma moram prvo sa njim odradit onaj osnovni dio pa onda mozemo experimentirat ako se slazes, mozes mi ostavit neki broj ili nesto kako bi ti se javio kad bude spreman za vlecku... jos mi je rano za to prvo cu odradit osnove sa njim... ali puno hvala!!!

dean:
Kutina nije daleko od Zg, a možemo se nać kad god hoćeš s tim da imamo na umu koliko ti je pas star. Sve detalje dogovaramo na PM!

almir:
svaka čast dečki tak se to dela.  d4
to je smisao foruma

dean:
Da! Ali ti živiš i loviš u Kutini i ako tamo ne naiđeš ni na pola razumijevanja kao ovdje, nema baš puno materijala za uspjeh onda. Jer svaki pravi pas ti neće raditi umjetne krvne potrage dok god ti hoćeš. Jer mu ti ne možeš pripremiti zaplet kakav može priroda. A 2+2 naučiš u OŠ i ideš dalje, a ne učiš 2+2 svaki dan kad dođeš u oš i srednju školu. Tako i pas. Ako stalno stavljaš isti zadatak ispred njega, ustvari ga otupljuješ. Znači 10-20 pravih potraga godišnje i onda si na konju. A to znači svaki "promašaj" , ranjavanje, nalet vozila na divljač ti ideš van i pokušate ti i tvoj pas to odradit. Jesi na to spreman i bolje pitanje, jesu ljudi oko tebe spremni na taj vid suradnje i tu dozu iskrenosti?

astra:
Bok! ja cu se potrudit javit kad malo odradim osnove sa psom, i razumijem da ga otupljujem ako cu ga zezat uvjek sa istim ili slicnim tragom... ja sam spreman ici na sve potrage ali ono drugo pitanje je stvarno odlicno bas me zanima kave cu odgovore dobivat kad ga postavim svojim kolegama lovcima... deane tebi puno hvala, jos pokusavam nac knjigu koju si mi preporucio jer zelio bi malo nesto i procitat strocnoga o tim stvarima jer sve sto sam postigao postigao sam iz "glave"... kumovi su mi vrlo aktivni u kutinskom kinoloskom drustvu, kuma je i predsjednik drustva a i sudac... uzgajaju engleske springelspanijele pa se malo porazgovaram sa njima kad me sto zanima... takoder imam jednog kolegu koji se cjeli zivot bavi skolovanjem lovackih pasa pretezno pticara i terijera tako da imam pomoci ali htio sam cut i druga misljenja pa tako tebi svaka cast i hvala... 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju