Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (44/82) > >>

Nosler:
Sat vremena joj je dovoljno ako ne trcis kroz sumu kilometrima sa razmisljanjem "tu je....ma mozda tamo...." i tako dalje,neposredno poslije nastrela. Smiris zivce,budes tih,ne trazis daleko od mjesta nastrela....zalegne brzo i u blizini. d4
Ako mi ne vjerujes pitaj te tvoje sto znaju...hajde molim te!! happi

Zoran:

--- Citat: Nosler - 19. 01. 2010. 18:45:06 ---Sat vremena joj je dovoljno ako ne trcis kroz sumu kilometrima sa razmisljanjem "tu je....ma mozda tamo...." i tako dalje,neposredno poslije nastrela. Smiris zivce,budes tih,ne trazis daleko od mjesta nastrela....zalegne brzo i u blizini. d4
Ako mi ne vjerujes pitaj te tvoje sto znaju...hajde molim te!! happi

--- Kraj citata ---

pa nepitam nikoga ništa! pitam tebe sad! ocemu pricas o krvnom tragu ili o nekoj osobnoj ekspediciji?

scaut:
Ispričavam se ako sam koga uvrijedio a vidim da su neki jako ljuti zato ja sad odlazim. Dobra kob.

Zoran:

--- Citat: scaut - 19. 01. 2010. 19:00:20 ---Ispričavam se ako sam koga uvrijedio a vidim da su neki jako ljuti zato ja sad odlazim. Dobra kob.

--- Kraj citata ---

Kako ste vi suosjecajni!
pa šta ima veze ako neko nema isto mišljenje ko Vi?
a drugo od ovih do sad ovdje niko se nije naljutio!!!

valdop:
jel neko pročitao temu - pad u vatri, nešto tu ne štima, malo pada u vatri malo tražimo, pa to je draž lova, kad bi svaki puta palo u vatri, dosadilo bi. kad bi svaki puta tražio ne bih imao ovih dvadesetak i neku kilu viška. kad bi svi imali 8x68S a o čemu bi pisali a znamo da je 8x57 najbolji kalibar a LADA NIVA najbolji terenac (meni je). više bi trebalo pisati o iskustvima potrage koja smo stekli u lovovima, ima i toga, još malo pa ću otvoriti temu, koja je lampa najbolja za krvni trag, mislim da sam dosta  :pferd:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju