Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (46/82) > >>

Nosler:
Ja samo znam da moj pas prati trag ranjene zivotinje i te kako fino(bolje trenirani psi jos lakse).bez obzira jeli trag star jedan ili par sati..ili 5 sati.Jos da dodam da lakse prati i ostaje na friskijem tragu.
E sad,ako se ta srna digne poslije par sati,bas tako lako,a da je metak ili pas ne stigne...onda vjerovatno nemam pojma o cemu pricam...ali pokazi meni i forumasima da nisam u pravu!!

Nosler:

--- Citat: lazar - 19. 01. 2010. 21:27:53 ---krvosljednik koji se nepusta sa lanca  uf bas me interesuje kako cete vi stic i zaustavit ranjenu divljac  ref mora da ste brzi   ref ovo je ludnica  ref ref ref il  pesi pesi pesi  z1 z1 z1 z1 :smil4226ce1d491b5: :smil4226ce1d491b5: z11 z11 pic

--- Kraj citata ---
Srnu Lilly obara ako je ranjena,losa oblajava...ostalo je na meni. d4
Los se tog malog cuke ne boji ni malo,cak nece ni da ustane,postavis par ljudi na mjesta gdje bi mogao krenuti i onda polako prilazis i  2p.

Zoran:

--- Citat: Nosler - 19. 01. 2010. 21:31:02 ---Ja samo znam da moj pas prati trag ranjene zivotinje i te kako fino(bolje trenirani psi jos lakse).bez obzira jeli trag star jedan ili par sati..ili 5 sati.Jos da dodam da lakse prati i ostaje na friskijem tragu.
E sad,ako se ta srna digne poslije par sati,bas tako lako,a da je metak ili pas ne stigne...onda vjerovatno nemam pojma o cemu pricam...ali pokazi meni i forumasima da nisam u pravu!!

--- Kraj citata ---

e sad ga j.....biiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ovdje si u pravu! jer drugacije pišeš nego do sad!

ono šta nisi u pravu jest to šta si piso!
sad pišeš 5 sati do sad si piso odmah!

Nosler:

--- Citat: Zoran - 19. 01. 2010. 21:35:02 ---
--- Citat: Nosler - 19. 01. 2010. 21:31:02 ---Ja samo znam da moj pas prati trag ranjene zivotinje i te kako fino(bolje trenirani psi jos lakse).bez obzira jeli trag star jedan ili par sati..ili 5 sati.Jos da dodam da lakse prati i ostaje na friskijem tragu.

--- Kraj citata ---

e sad ga j.....biiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ovdje si u pravu! jer drugacije pišeš nego do sad!

ono šta nisi u pravu jest to šta si piso!
sad pišeš 5 sati do sad si piso odmah!

--- Kraj citata ---
Misli ti kako hoces,mozes slobodno da tumacis kako ti se svidja,ali ja krecem poslije sat vremena ako imam sanse! zagi

File:
ja krečem onoliko nakon odstrela koliko mi triba da pokupim prijatelja i njegovog :smil4226ce1d491b5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju