Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (65/82) > >>

Nosler:
E ovo se zove izvjestaj sa terena..to se trazi!!! just just just zagi
Svaka cast na obavljenom poslu a slike su dobrodosle! d4

fruškogorac:

--- Citat: fruškogorac - 07. 09. 2012. 14:25:50 ---krvna potraga 7/9/2012

--- Kraj citata ---
Lovočuvar me zove oko 21 sat da ima ranjenog jelena i da dođem ujutro u 5 sati na lovačku kuću i odgovaram da nema problema. Po završetku razgovora odmah se upitam što ćemo tako rano jer još je u to vrijeme mrak.
Dolazim na lovačku kuću u 5 i 10 kad tamo cijela ekipa već čeka. Dolazi mi lovočuvar Tomica i kaže da ćemo on, jedan gost i ja ići u potragu. Tu je i ekipa sa HTV-a i pitam jednog od lovočuvara što oni tu rade, on mi odgovara da idu snimati riku i odmah mi pada kamen sa srca jer sam pomislio da ih je poslao moj prijatelj da snime krvnu potragu  hao hao hao hao hao.
Na teren krećemo u 5 i 30 i u vožnji se priča o cijelom događaju. Pucano na 120 metara kalibar neću spominjati i jelen je otišao prema rijeki Studvi koja je udaljena od mjesta nadstrela svega nekih 70 do 80 metara.  Dolazimo za nekih 20 minuta i krećemo lagano prema mjestu nastrela koji je udaljen nekih 300 metara.
Idemo prosjekom uz rijeku Studvu a desno je livada na kojoj je pucan jelen , pas u jednom momentu zastaje i visokim nosom se okreće prema toj livadi i odmah kažem Tomici da je jelen tu blizu. Dolazimo do mjesta nastrela i još se nije razdanilo da je ne bi imali potrebe za krvnom potragom jer jelen leži nekih do 120 metara na toj livadi. Pas je odmah krenuo prema Studvi i pri dolasku iste odmah se vratio prema livadi gdje je i regirao visokim nosom i nakom 50 metara došao do jelena.

stipa:
ajde kad neče niko da napiše da izvještaj o krvnom tragu  zanimljiv i čudan , napisat ču ja .. ludiloo to nema veze sa krvnim tragom ako je tako bilo uf

fruškogorac:

--- Citat: stipa - 05. 10. 2012. 08:23:37 ---ajde kad neče niko da napiše da izvještaj o krvnom tragu  zanimljiv i čudan , napisat ču ja .. ludiloo to nema veze sa krvnim tragom ako je tako bilo uf

--- Kraj citata ---
Kolega dragi ja sam lijepo napisao da je se razdanilo da nije ni  trebao pas, za mene je to ipak bila krvna potraga.
Tvoj mi komentar znači isto kao kad na zidu piše p.č.k..

stipa:
to se odnosi na prvo izvješče,, ovo drugo nisam još ni čitao...jer nemogu doči do zraka od smjeha  hao hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju