Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Krvni trag u praksi
Ivanst9:
To sam već čuo od nekih kolega da bi trebalo stavit na povišeno ili na drvo da nemože do toga i onda bi valjda pustio glas. U svakom slučaju valjalo bi probat. Hvala Mrki
antoniog:
--- Citat: Ivanst9 - 26. 02. 2013. 11:35:41 ---To sam već čuo od nekih kolega da bi trebalo stavit na povišeno ili na drvo da nemože do toga i onda bi valjda pustio glas. U svakom slučaju valjalo bi probat. Hvala Mrki
--- Kraj citata ---
Na drvo postavljaiti ili na povišeno, ni slučajno, jer če vam kasnije pas gledati pod krošnju drveta di se šta nalazi i držat če glavu u zraku umjesto da traši spuštenim nosom.
Ova metoda je davno isprobana i katastrofalna se pokazala.
Več je pisano da pas" oblaivač mrtve divljači" vrijedi ZLATA .
mrki:
Ja se nisam tom metodom vješanja na drvo nikad poslužio, zato sam napisao: ili pod veču gajbu da ne može do nje. Meni se je isto učinilo da to nije previše dobro da se vješa na drvo, ali nekoliko ih je reklo da su imali dobre rezultate. Možda je bila greška kod večine što su sve i svaki put objesili na drvo a ne samo jedanput zagi
Ivanst9:
Vjerojatno ste u pravu, a što se tiče veče gajbe to bi moglo pomoć. Treba samo radit i pokušavat mislim da se da naučit pogotovo kad oblajava divlju svinju i jelena bude skužio šta treba.
ivica:
Malo da aktiviram temu pošto je krenula nova lovna sezona.
Friški događaj i jedan lov unazad godinu dana koji je završio potragom ranjenog vepra koji je uspješno pronađen opet uz pomoć mojih lavica.
L.p. Ivica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju