Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (78/82) > >>

leon:
U akciju jesmo išli odmah u jutro. Kasnije je vruče, opasno za psa. Jelen je napravio 1200 m. Kuja zna svoj posao, puno radi jer kolega sad ne radi i odmah se odzove na poziv. Razmišlja, da nabavi još jednog goniča, za slučaj kad treba zaustavljati ranjeno divljač, jer je brži.

grom:
Tema je odlična, šteta što nije aktivnija. Radi li netko trag sa NKD? Moja kuja hoće i odradi po PS-u ali nikad nisam razmišljao o tome da je odvedem na ispit. A i nema toga kod nas nikako.

leon:
Njemac je odličan za traženje po krvi. Neka ti radi kuja i bez ispita, samo da se divljač nađe, rješi...

grom:
Ma nema greške s njome, nisam je ništa posebno učio. Igrom slučaja gonila je svinjče koje sam oborio, istovremeno je kolega nešto ranio. Bilo je krvi solidno ali zbog terena se lako gubila. Imala je tada oko godinu ipo, vodila me bez greške i čekala bez žurbe kao da to radi stalno.

Ideerp:

--- Citat: grom - 14. 07. 2019. 00:48:00 ---Ma nema greške s njome, nisam je ništa posebno učio. Igrom slučaja gonila je svinjče koje sam oborio, istovremeno je kolega nešto ranio. Bilo je krvi solidno ali zbog terena se lako gubila. Imala je tada oko godinu ipo, vodila me bez greške i čekala bez žurbe kao da to radi stalno.

--- Kraj citata ---
Ma ako je nešto urođeno nema tu...šta se tiče IPO kod nas u dalmaciji,za ptičare je stalno,goniče slabije a sve ostalo ništa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju