Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Krvni trag u praksi
Vanja:
Pripremili smo vam krvi. Miha će ju dati Madhunteru. Ako još kome treba, nek samo javi.
Bugarin:
Želio bi zahvaliti Deanu na dobroj organizaciji d4, te Diku i Robiju na maloj poduci oko postavljanja krvnog traga d4, te se nadam da ćemo se slijedeći put naći kod mene i ponoviti ovakvo druženje. z10
ikova371:
želio bi zahvalit dečkima na organizaciji,bilo je super a i štenad je odigrala super za prvi put
dean:
--- Citat: Bugarin - 16. 03. 2008. 18:57:59 ---Želio bi zahvaliti Deanu na dobroj organizaciji d4, te Diku i Robiju na maloj poduci oko postavljanja krvnog traga d4, te se nadam da ćemo se slijedeći put naći kod mene i ponoviti ovakvo druženje. z10
--- Kraj citata ---
Javi kad i gdje i ja dolazim!
Inače, ja sam i jučer postavio jedan trag u 7 u jutro i sa psom ga pokušao izraditi poslije 3 sata poslije podne. Pošto sam taj trag postavio u polju, a dovoljno je vremena prošlo da se i fazani prođeću preko krvi, to ja psa malo bunilo. Ali to je i bio cilj. Odradio je i taj trag.
dean:
Sa vremenskim odmakom, svi sudionicu su se pokazali kao prava gospoda lovci s kojima je užitak družiti se. d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju