Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
OBUKA PASA OD NAJRANIJE DOBI
Ideerp:
Pustan ga sa pasima koji su odlovili sezonu,rijetko da fermaju prije njega al kad fermaju stane na miris,kad bace lažnu fermu probije je,pa ja kažen nema tu ništa čin on meni ne staje...tako i bude,al divljač još drugim pasima nije podiga
tar:
Obaveze su bile u tijeku a biti će ih još! Slažem se s nekim na pisanim stvarima a s nekim ne pa ću samo kratko napisati na šta mislim. Većina vas je rekla da je jako malo vrhunskih pasa i slažem se ali sam zato na početku i napisao da ne treba odustati od ostalih jer se sigurno može naći jako dobar pas među ostalim ili više njih. Genetika je kao i kod nas čudna stvar, imaš vrhunskog psa po svemu a onda sa dvije godine epilepsija! I šta sad? Rodovnik ne garantira ništa!
tar:
Svi psi, ali svi imaju tri nagona, hrana, plijen i pranje tako da u radu sa bilo kojom pasminom i nema puno razlike. Naravno da postoje namjene ali nema puno razlika u radu unutar njih.
Argumenti rati ću početak sa bodrenjem! Zamislite klinca koji je talentiran za nešto ali nikad nije pobijedio, kojeg su stalno poklapali, lupali itd! Od tog talenta ne bude ništa.
Poziv Dođi
Sve vježbe pa tako i ovu, počnite raditi na povodniku, naredba mora biti kratka, jasna i ne dvosmislena
Davor Antunovac:
Ali kad triba aportirat onda najprije ferma kratko pa uzme i nosa okolo, pa moram trčat za njim i vikat, onda sakrije divljač pa me zajebava i smije mi se u facu. Cila procedura dok mi kaže di je sakrija. Došlo mi ga nabalinat zadnji put
Evo u ovome ja pronašao moga,donosio je ,ali šogorov sin mu bacako nešto po dvorištu i igro se s njim,trčao da mu uzme,a ovaj normalno bježo,i sad to isto meni radi,trči oko mene sa fazanom i smijucka se ,biće tri dana izgladnjivanje pa onda ponovo aportiranje sa hranom ;D ;D ;D ;D
Neno:
Dica pokvare mladog pasa ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju