Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
odgoj u paru?
Zoran:
zajedno i istovreemeno nema šanse da ih necemu nauciš
Zarko:
--- Citat: Zoran - 14. 09. 2009. 20:21:19 ---zajedno i istovreemeno nema šanse da ih necemu nauciš
--- Kraj citata ---
Podrzavam to,jako je tesko zato sto jedan drugog ometaju,mislim da je mnogo lakse dresirati pse odvojene,po meni je najbolje odvojiti vreme za svakog posebno,i raditi sa psom van vidokruga dugog,opet to je moje misljenje,mozda je praksa drugacija,ali iz ovog sto trenutno imam prilike da vidim kod sebe,jaaaaako tesko,mozda je lakse ako je jedan pas vec udresiran i zna komande,mada i tada bi po mom misljenju trebali da budu odvojeni,jedino da su zajedno u vremenu igre i naravno lovu,mozda gresim ali eto neko moje misljenje zagi
sinisa:
pozdrav
imam bretona od 4g i zenku od 7 i po mjeseci
kada ih pustim zajedno ova mlada zenka samo juri za starijim bretonom...
juce sam je prvi put pustio samu da ide u teren i super sam zadovoljan na brzini i pretrazivanju
mada jos ne staje u marku na divljac cak i ne sekundira na marku starjeg bretona.
da li da nastavim da je izvodim samu ili da pokusavam sa starijim bretonom koji super radi.
pozdrav
Kljunko:
Malo mi je čudno da ne sekundira, moj seter s dva i pol mjeseca sekundira d2... (možda je teren takav pa ne vidi starijeg psa :smil4226ce1d491b5:
sljuka lukavec:
Neki psi prije sazriju i profunkcioniraju nego neki drugi,samo ti nju pustaj nek ona z2 i sve ce doc samo od sebe. d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju