Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

odgoj u paru?

<< < (2/4) > >>

Huntercro:
pkazat ću ti savršen aport prepelice, mada u počecima nije bilo tako. Prepelica bila mrtva ili ranjena dolazi iz zuba kao da je u spužvi nošena, najednom je počela tako nosit, prije ju je progrizla kad god bi mogla, ove godine iznenađenje  ref

nostromo:
Ja nisam al poznam puno iskusnih ;D pa cu provati odgovoriti i pomoci.

Mislim da malo brzate. Ferma, sekunda, aport!? Jeste li vi prvo studirali pa onda isli u osnovnu skolu?
Pas prvo treba socijalizaciju i to vrlo kvalitetnu a urodjeno ce se u njemu probuditi bez problema.

Poslusnost je na prvom mistu a to je najlakse postici kad je pas sam i nema drugih pasa oko njega koje ce on prihvatiti kao vodje copora.

Kad imate poslusnost i kad ste uopce bog i batina za vaseg pasa onda je lakse upraviti urodjenim osobinama. Uzalud sampion(i) ako lovi za sebe i kako se njemu hoce.

jura23:

--- Citat: Huntercro - 01. 09. 2009. 16:48:04 ---pkazat ću ti savršen aport prepelice, mada u počecima nije bilo tako. Prepelica bila mrtva ili ranjena dolazi iz zuba kao da je u spužvi nošena, najednom je počela tako nosit, prije ju je progrizla kad god bi mogla, ove godine iznenađenje  ref

--- Kraj citata ---

kolega i ja vam mogu pšpokazati takav aport... a almir pogotovo, ali nije tema aport već odgoj  zagi

Kljunko:
 Da ne otvaram novu temu, pitanje ću postaviti ovdje, pa bi molila iskusnije da mi odgovore?! O čemu ovisi daljina (udaljenost od na kojoj drugi pas stoji od prvog )  s koje pas sekundira?  d2 z2 :smil4226ce1d491b5:

dean:
O pojedinoj jedinki i situaciji na terenu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju