Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

razmišljanja lovaca...

<< < (8/13) > >>

Anni:

--- Citat: dean - 03. 10. 2007. 09:45:15 ---Ti si Anni bar buduča veterinarka i znaš da je važno znat više povijesti o svom štenetu nego vidjet kuju koja ga je oštenila.

--- Kraj citata ---

dakle onda ti nista neznaci sve da je kuja i osvojila hubert po toj logicič ja se slazem da treba znati linije.

dean:

--- Citat: Anni - 03. 10. 2007. 09:56:07 ---
--- Citat: dean - 03. 10. 2007. 09:45:15 ---Ti si Anni bar buduča veterinarka i znaš da je važno znat više povijesti o svom štenetu nego vidjet kuju koja ga je oštenila.

--- Kraj citata ---

dakle onda ti nista neznaci sve da je kuja i osvojila hubert po toj logicič ja se slazem da treba znati linije.

--- Kraj citata ---
Potpisujem. Linija znači nešto više o povijesti tvog šteneta, a to sam napisao par postova prije. Naravno ako se uzima štene iz prave uzgajivačnice, ali to se podrazumijeva.

Anni:
drago mi je da se slazemo  :) ja sam mogla pariti tu Hr s jednim vajmarcem ali iz tih razloga nisam... kao sto rekoh postoje uzgajivacnice koje paze samo na izgled.a ja to mrzim. zato sam potegnula 2000 km. i zato mi je zao sto su lovci skeptični...

shaga:
E sada da se opet vratimo na upoznavanje VALMARCA!!!
Kako se ponasa na krsovitom terenuččč

Anni:

jako dobro. Švedjanka koja uzgaja svake godine odu u planinu helikopterom i love po 12 sati...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju