Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Uvodjenje u lov mladog Epanjol Bretonca?

<< < (7/11) > >>

Jackal:
Upravo tako. Pas markira, aportira, i eventualno potrči za ranjenom divljači, ali to spada u aport. ostalo nije njegova briga

Jackal:
U zajedničkom lovu 25.10 dogodilo se upravo ono što ptičar nebi smio raditi: pas je gonio zeca 8više puta) sve dok jednog nije i ulovio, te ga udavio. Sreća u nesreći, lovac je član društva. zamisli blamaže da se to dogodi nekom od gostiju?

Huntercro:
ja ću mog qrac uvest u lov evo maloprije ga auto udario. Pobjegao van iz boksa dok sam bio na radnoj akciji. E jebate sreća jedva dočekam do sezone i onda jebana. Ne znam jel šta slomljeno al ne može na zadnje noge. E kakva kurata sreća da popizdiš. Veterinar kaže vidjeti ćemo do sutra

Jackal:
Baš mi je žao. Baš usrana sreća. Znam kako ti je jer je i meni psa udario auto kad je ovaj imao  5 mj. na sreću nije bilo težih posljedica.

Harry P.:

--- Citat: Huntercro - 26. 10. 2008. 16:06:29 ---ja ću mog qrac uvest u lov evo maloprije ga auto udario. Pobjegao van iz boksa dok sam bio na radnoj akciji. E jebate sreća jedva dočekam do sezone i onda jebana. Ne znam jel šta slomljeno al ne može na zadnje noge. E kakva kurata sreća da popizdiš. Veterinar kaže vidjeti ćemo do sutra

--- Kraj citata ---

E jebi ga druže učitelju, nadajmo se da nije ništa strašno.
Moga psa je također prije par godina susjed doslovno pregazio sa automobilom, ali ništa strašno, osim slomljenog repa. Sada mu se rep vuče malo po zemlji ali nema veze...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju