Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

Kamuflažna oprema. Da ili ne?

<< < (10/36) > >>

Jurica:
Decki, pogledajte slike i sve ce vam biti jasno. Smisao maskirnih sara je da razbije siluetu covjeka na manje djelove. Zivotinja pamti siluetu covijeka kao opasnost. Tada prilikom pomaka imamo manju povsinu koja se pokrece a pomak je najvazniji. Ne mogu sad naci jednu stranu gdje su imitirali vid bjelorepog jelena i kamuflazni uzorak. Covijek u zelenom je izgledao kao ogromna crna tocka koju divljac jos po suncu vidi kako sjaji. To se djelomicno vidi iz ovih slika.

MAUZ:

--- Citat: Jurica - 04. 02. 2008. 18:46:27 ---Decki, pogledajte slike i sve ce vam biti jasno. Smisao maskirnih sara je da razbije siluetu covjeka na manje djelove. Zivotinja pamti siluetu covijeka kao opasnost. Tada prilikom pomaka imamo manju povsinu koja se pokrece a pomak je najvazniji. Ne mogu sad naci jednu stranu gdje su imitirali vid bjelorepog jelena i kamuflazni uzorak. Covijek u zelenom je izgledao kao ogromna crna tocka koju divljac jos po suncu vidi kako sjaji. To se djelomicno vidi iz ovih slika.

--- Kraj citata ---
Bravooo Jure!
Moj drugar Max malo kaki (nece mi zameriti), komsije smo  d1
Lovi covek patke u beloj kosulji sa visokom karo sarom! Ne zajebavajte! Meni je previse svecano i za lovacku veceru!
Patke se love u kamuflazi, a u pogone se ide ovako u orange

Nije losa ni ova varijanta kad si sa dragom ekipom, a to je i ujedno moj maximalni doprinos za lovacke svecanosti  z1

Huntercro:
još ja vidim hlače iste ko i moje pa nikako ne kužim šta je to a ono ......  :D

Max011:
Mauz :Moj drugar Max malo kaki (nece mi zameriti), komsije smo... ;D ;D ;D ;D
Ma ne zameram nego sam ja vaspitavan u anglo saksonskom duhu a specijalizovan u germanskoj lovačkoj školi ;) ;) a košulja je bež sa zelenim  ;D ;D ;D

MAUZ:
Ma bela je  ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju