Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća
LOVAčKI ŠEŠIR
7 rem mag:
--- Citat: šokac - 04. 06. 2013. 19:07:31 ---7 rem jel ti to misni happi happi ili može i za antragu ?
--- Kraj citata ---
Aaaa, za rijetke prilike, kao npr kad me ti zovneš u goste ili kad vodim neki lov... Ne ide taj u antragu, znaš da sam ja prekaljeni štanter... P.s. Znaš kak kažu moji dečki kad teramo kukuruze: Šefe, mi s ćukcima pičimo u kukuruze i naterivamo tebi kao drugu Titi(ono malo otegnu posavski), a ti nabij šešir, stani na nasip i bum,bum,bum,bum... rol
Miro:
Super, sad imaš šešir za nasip hao zagi zagi zagi
robert.limeni:
Uvijek nosim šiltericu ali mislim da je ljepo vidjet lovca u šeširu, da li je to bilo na zbornom mjestu ili u šumi uvijek je "lovačkiji" kada imate šešir. Tako se i ja odlučio za jedan koji bi trebao biti radni.
zmajcom:
moram priznati da je i meni lipo vidjet šešir na lovcu,a i oduvjek sam volio šešire...nekad kaubojske a danas lovačke...valjda ću ga ija jednog dana nositi...
ssekir75:
nemam šešir, mada mi nije muka da ga nabavimi to za sitne pare. prosto, nisam u tom stilu. možeš da zamisliš, ja motordžija sa 120 kila sa dugom kosom i šešir hao hao hao nosim narandžasti kačket u grupnim lovovima, a ako je jako hladno vunenu kapu (narandžastu, zelenu ili belu, zavisi od lova). na guske fantomka, maskirna ili bela. e u letwem lovu umem da nosim šešir, ali onaj platneni maskirni sa mrežom protiv komaraca ;)
neko je pomenuo tradiciju. kada bih se držao tradicije nosio bih šajkaču ili šubaru. tako su nosili stari lovci. evo ga na slici čuveni kalča lovdžija, stari niški lovac i junak dela stevana sremca.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju