Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

LOVAčKI ŠEŠIR

<< < (7/37) > >>

ikova371:
lovački šešir je lijepa stvar i svaki ga lovac po meni treba imat,izgled i oblik je osobna stvar,ja osobno ga nosim zimi u lov na sitnu divljač te na otvorenje i svečanosti,na čeku nikad niti u pogon gdje najčešče vunenu kapu

Bobi:

--- Citat: ikova371 - 26. 07. 2007. 13:15:19 ---lovački šešir je lijepa stvar i svaki ga lovac po meni treba imat,izgled i oblik je osobna stvar,ja osobno ga nosim zimi u lov na sitnu divljač te na otvorenje i svečanosti,na čeku nikad niti u pogon gdje najčešče vunenu kapu

--- Kraj citata ---

Evo sto se tice sesira, kolega mi ima samo siltericu i vunenu kapu i dogodilo se da je morao prosli tjedan na pogreb i strak i frka nema sesira, a nosi zastavu!
Posudio je od mene, a inace nije pobornik nosenja sesira...

Ja ga imam, i nosim ga u gotovo svaki skupni lov, na srnjaka siltericu i kad se ide u patrolu pa se provlacim po zbunju i sikari obavezno silterica...

Huntercro:
ja šokački zeleni (oznaka regije) sa značkama normalno u svim prilikama osim u pogon.

Zoran:

--- Citat: Huntercro - 26. 07. 2007. 22:28:02 ---ja šokački zeleni (oznaka regije) sa značkama normalno u svim prilikama osim u pogon.

--- Kraj citata ---

to je ljpo.
gdje se moze takav sesir nabaviti

jkasapic:
evo moga primjerka. mislim da je sesir sastavni dio opreme svakog lovca d6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju