Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

LOVAčKI ŠEŠIR

<< < (6/37) > >>

Zoran:

--- Citat: proof - 15. 07. 2007. 11:35:15 ---Tradicija nošenja šešira nastala je kada su svi nosili šešire, pa su lovci imali lovačke šešire. Danas je došlo novo vrijeme, malo ljudi nosi šešire u svakodnevnom životu. Smatram da imam pravo u lovu nositi ono što nosim i inače samo da je bojom i oblikom lovačko. Tradicionalni lovački šešir posjedujem, ali nisam ga nosio više od 5 puta. Nije mi ugodan za nositi, nezgrapan je, kad mi smeta ne mogu ga staviti u džep. Najčešče nosim baseball kape – šilterice, a u zadnje vrijeme i aigle lovački šešrič od hi-tech materijala (sa gore-tex) koji ima na sebi i crvenu trakicu.

--- Kraj citata ---

a sta ima veze novo vrijeme sa sesirimač
ili to da nije ugodan za nositi sesir, sta su onda nosili lovci prije nasč mogli su i oni naci neke kape prije 20godina postojale su! ali tad su bila ta stara vremenna sto danas ne valjaju

hunter:
steta je sto sve manje lovaca nosi sesire,

Lovac:
Evo zanimljivog šešira (BAVARSKI)

hunter:
bas takav sam imao u rukama prije mjesec dana, nije bio tako nakicen ali oblik je isti htjeo da uzmem ali nema broja, inace odlicno izgleda

dean:
Meni se ovaj bavarski jako sviča i ne znam zakaj bi bio manje lovački od nekog drugog. Još na njemu značkica negod LD gdje si bio u gostima ili najomiljenije divljači za lov i super.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju