Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

LOVAčKI ŠEŠIR

<< < (12/37) > >>

SSG:
Ekipo,jeste li znali da naš dean nema lovačkog šešira nego samo neku kapu.Mislim da bi trebao stegovno odgovarat  ;D Jel tako ;D

gogo3006:
Nemam ni ja.... :'(

Max011:
Na sajmu u Novom sadu mi se dopao jedan šešir kad cena 150e pogledam Blaser. Hvala najlepše nasmejem se ljubaznoj prodavačici i pokušam da saznam da li još nešto ide uz taj šeir recimo druženje,pičence, broj njenog telefona... :) Samo se nasmešila i rekla: ,,Samo dobijate šešir gospodine,,!
@ Viktore ako dolaziš u Beograd prošetaj Balkanskom ulicom tu imaš majstore koji prave kape bar tri dučana. Engleski lovni kačketi ne prelaze 10ak eura  ;D ;D ;D meni su zapali za oko prolazio sam prošle nedelje.

Viktor:

--- Citat: Max011 - 05. 12. 2007. 09:33:24 ---Hvala najlepše nasmejem se ljubaznoj prodavačici i pokušam da saznam da li još nešto ide uz taj šeir recimo druženje,pičence, broj njenog telefona... :)
--- Kraj citata ---

To care  ;D ;D ;D ;D uvijek teba probat  ;D ;D ;D

--- Citat: Max011 - 05. 12. 2007. 09:33:24 ---Viktore ako dolaziš u Beograd prošetaj Balkanskom ulicom tu imaš majstore koji prave kape bar tri dučana. Engleski lovni kačketi ne prelaze 10ak eura  ;D ;D ;D meni su zapali za oko prolazio sam prošle nedelje.

--- Kraj citata ---

Odlično, hvala! Imaš možda koju sliku i jel moguće naručit poštom ako ima kakav katalogč

Pozdrav Viktor

Max011:
Na žalost nema kataloga. Balkanska ulica je nekad bila poznata po zanatskim radnjama. U današnje vreme  kad se sve ubrzano menja opstale su jedino ti dučani sa kapama koje se rade ručno i stvarno su izdržljive i stara saračka radnja na početku ulice.Za sarački zanatlije ima i šaljiv naziv KONJSKI ŠNAJDERI jer su u vremenu konja radili amove, oglave, kajase, sedla kao i sve druge potrepštine od kože. Ako budem prolazio ovih dana okačiču fotke. ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju