Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

LOVAčKI ŠEŠIR

<< < (13/37) > >>

Viktor:
Hvala puno!

MAUZ:
Mozda je kulturoloska razika ili koji drugi antropogeni fenomen, ali ovo je maximum od lovackog sesira...

Ovi british kacketi mi deluju kao idealni za golf ali za lov na Balkanu... ma smejurija. Sesir kod kolege Draganca bih prihvatio da je Draganco stariji jedno 30 godina... inace prije bih uzeo licku kapu ili sajkacu... autenticno je zar ne!
Ekonomski i prakticno, Browning kacket/silterica - VRHHH!!!

draganco:
Svako nosi po svom ukusu kolega Mauz.Ako da bog nosicu Sesir i za 30 godina, bar ja ih imam dosta.Evo jedne slike sa mojim lovnim kolegama.

MAUZ:
U zdravlju ga nosio Gago, ne zameram, obzirom gde zivis  z14
Poz, MAUZ!

shaga:
Kazu stari ljudi "STOTINU SELA STOTINU OBICAJA",a i imate tradiciju (od uvijek su se kod vas nosila odjela i sesiri i koliko razumijem one pletenice na kragnama vasih predsjednika drustava, saveza predstavljaju neke cinove u lovakoj hijerarhiji.............
Mi ovdje to nemamo i zbog toga bi ja sebi sa tim sesirima (u najmanju ruku ) bio SMIJESAN (sto ne znaci da ste mi vi smijesni)!
Dobio sam iz Frankonije (prije mjesec) najobicniji narandzasti kacket  i ja sam sa njim u potpunosti zadovoljan d4
P.S. danas u lovu nista........dosla mi lisica u "noge" i nisam htio pucat jer stvarno ne znam sta cu sa njom (sramota je ostavljat po lovistu a to u zadnje vrijeme mnogi rade)!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju