Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća
LOVAčKI ŠEŠIR
Max011:
Za Viktora fotke (uz izvinjenje na kvalitetu istih)
Stara saračka radnja(jedna od retkih koju nije pojeo zub vremena) na početku Balkanske ulice
Takodje stara radnja iz iste ulice sa šeširima i kapama sopstvene izrade.
Tihomir:
Po meni je šešir za malkice starije lovce,je sam u onoj drugoj grupi,mlačih,pa nosim šiltericu,imam i šešir,ali kako Mauz kaže nije moj stil,i ja djelujem puno starije.
Ali nije niti ovo loše d6 za neki zimski lov ;D
lovac miro:
Svako ima pravo u izboru pokrivala za svoju glavu ali mislim da je lovački šešir imič, znak lovačkog dostojanstva ipripadnosti.Sjetite se svih slikovnih prikaza lovaca. Ja osobno posjedujem 10-tak šešira (razne boje i modela) jer ih nosim i u ostalim prilikama i svi su od jednog jedinog i mislim najboljeg proizvočača u Hrvatskoj a to je CAHUN" ZGB.POD ZIDOM .Cijene su oko 100 eura kom .ali svaki model ovisno o materijalu može biti i skuplji.Normalno da su lovački zeleni ali zaista posebni vlastiti modeli(ne kaub i australci)
Viktor:
Max puno hvala nisam prije vidio!!!!
Zadnja slika je moj izbor!!!!
Ako bude prilike kontaktirao bih te za kupovinu jednoga, odlični su!
Pozdrav Viktor
shaga:
--- Citat: shaga - 09. 12. 2007. 20:23:30 ---Kazu stari ljudi "STOTINU SELA STOTINU OBICAJA",a i imate tradiciju (od uvijek su se kod vas nosila odjela i sesiri i koliko razumijem one pletenice na kragnama vasih predsjednika drustava, saveza predstavljaju neke cinove u lovakoj hijerarhiji.............
Mi ovdje to nemamo i zbog toga bi ja sebi sa tim sesirima (u najmanju ruku ) bio SMIJESAN (sto ne znaci da ste mi vi smijesni)!
Dobio sam iz Frankonije (prije mjesec) najobicniji narandzasti kacket i ja sam sa njim u potpunosti zadovoljan d4
--- Kraj citata ---
Hahaha opet sam sebe citiram .......ali slika je tek sada stigla!!!
OVO JE DEFINITIVNO MOJ IZBOR
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju