Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Ciscenje oruzja ULTRAZVUKOM!!!???

<< < (3/7) > >>

PinzHunter:
@Tihomir

jesi li zadovoljan rezultatima ciscenja?

Koja se suma mora odvojiti za recimo jedan solidan aparat?

Pozdrav

PinzHunter

Tihomir:
Ja sam super zadovoljan,jer se očistila i zadnja pora,udubina ili čošak koji ovako nikako ne možeš očistiti,stavio sam unutra izopropil i sva nakupljena masnoča je očiščena.To sam napravio prije nego sam odnio karabin na bruniranje.

Cijev nisam čistio s tim tako da ne znam kako djeluje na to.Ako nišliš čistiti nakupine bakra i olova unutar cijevi mislim da to nije dobro za to.Ne da če štetiti nego neće uspijeti skinuti ništa.

Cijenu uređaja ne znam jer sam to radio na jednom mjesto koje nije predviđeno za takve stvari.... znaš šta mislim.....posao... ::)

oliverl:

--- Citat: Tihomir - 16. 02. 2008. 10:33:13 ---
Cijev nisam čistio s tim tako da ne znam kako djeluje na to.Ako nišliš čistiti nakupine bakra i olova unutar cijevi mislim da to nije dobro za to.Ne da če štetiti nego neće uspijeti skinuti ništa.

--- Kraj citata ---

- za elektro čišćenje cijevi "Sam svoj majstor": http://www.surplusrifle.com/reviews/copperout/index.asp

PinzHunter:
Ok hvala. Ne nisam mislio za cijevi.Jedno sto bi mi trebao veci aparat a drugo mislim da je za cijev dobra i krpa sa spagom i naravno "ROBLA SOLO".

A sto se tice elektro ciscenja cijevi, mislim da nije lose ali nije za mene.Dok ja to sve napravim prodje sezona lova ;).

Dobra kob

PinzHunter

Lazar:
u spravu se mora dodat jos malo "hemije" inace od ciscenja nista, a cesto ciscenje je upitno i za brunazu, pomocu toga cistim cahure

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju