Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Drveni ormar za oruzje

<< < (3/7) > >>

deeejan:
 to bi po ovom novom zakonu trebalo ic... fre

avincet2:
Pozdrav kolege lovci!

Ja se bavim lovačkih ormara  sa ugradnjom metalnog dijela , ili izradom drvenog dijela za vaš metalni sef, više možete vidjeti ako otvorite moj blog:na googl-u upišete namještaj-čunjo,ili se javite na  095 503 3800.

Dobra kob!!!

ivo samoborec:
Postovani lovci nebih pametovao ali ima sve svoju svrhu kako i zasto.U Njemackom jeziku pise waffenschrank,prijevod bi bio ormar za oruzje.To svaki onda lovac,sportski strijelac ili sakupljac oruzja zna o cemu se radi.Evo poslao sam sliku i to je jedan od novije tipe za koju ne vrijedi da unutra mora municija biti posebno zakljucana od oruzja.Drugo,ovaj je ormar ispitan od strane sigurnostii osiguran za privatne osobe do 40 tisuca eura.Znaci dode li do krade iz ormara osiguranje pokriva tu stetu.Taj se ormar neda otvoriti kljucem za konzerve..pogledajte na koliko mjesta brave vrata..teski je 130 i nekoliko kilograma....a iznutra ima rupe na podu i straznjoj strani preko kojih se pricvrscuje za pod i za zid.Takav ormar je pravilno postvljen i za ovdasnju policiju i za osiguranje.!Svi ormari koji se rade "divlje"moraju imati certifikat odnosno potpis oderdenog lica koji je napravio provjeru o sigurnosti,efikasnosti i onda moze u upotrebu!Mislim da svaki drveni ormar mozes otvoriti udarcem sjekire par puta a i dobra stihlovka odradi svoj posao.Pozdrav! zagi  https://www.eisenbach-tresore.de/Waffenschrank/Waffenschrank-Widerstandsgrad-1-EN-1143-1-Langwaffen-KurzwaffenMunition-7/Waffenschrank-Grad-0-EN-1143-1-Waffentresor.html?gclid=Cj0KCQiAh_DTBRCTARIsABlT9MYtTUYzuH6gwFLvd68HuGyY2gaDSK26Dx-5WCb1xJEsKEGzHcCJTq4aAisnEALw_wcB

carduelis carduelis:
To je cista glupost sta pise samo da mora bit metalni. Ovaj sta ja imam mozes udrit nogon probia bia se, deformira skroz, da ga oblozim drvom jel bi onda bia metalni? Bia bi metalni u drvenom? A da uzmem drveni od punog drva i iznutra  ga oblozim limom dovoljne debljine, e onda ne valja. Gluposti!! A bia bi 100 puta bolji i cvrsci nego ovo sranje sta imam a zadovoljava zakon. Smece, jer se ne gleda kvaliteta, nego samo materijal od kojeg je napravljen. Ovo se ne bu triba uopce zvat metalni ormar, nego limenka.

perop:
 teaa
carduelis carduelis: "Kažu da se sve može napraviti osim drvene peći" iako ni u ovo nisam više siguran. Nije ovdje samo stvar u čvrstoći nego više u zapaljivosti materijala (drva) zbog streljiva (barut i kapisla). Pravi sef treba posjedovati i jednu i druge osobinu, dakle treba da je "čvrst" i da je od kvalitetnog materijala koji nije lako zapaljiv.
 z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju