Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Fiskars sekira
mac421:
ako kupujete fiskarsove sjekire,nozeve ili macete svakako si uzmite i njihov ostrac vrhunska stvar ja ga vec koristim 4godine i u kucanstvu i lovu vrijeme je za novi
manjkasd:
Poštovani kolege lovci ukoliko imate ikakvih pitanja o FISKARS proizvodima ja vam radim za generalnog uvoznika za Hrvatsku, te vam mogu nabaviti sve što oni imaju u programu a po povoljnijim cjenama od svih centara !Ako vas išta zanima imam kataloge i sve vam mogu objasniti!
Također je i sve na skladištu tako da nema problema oko nabave!
Inače radi se o vrhunskoj firmi iz Finske koja je prva izmislila spoj metala i plastike(bile su to one škare sa naranđastom plastičnom drškom i to im je zaštitna boja),tako da i sjekire su im danas fantastične-držalice su gotovo nesalomljive!
Inače davali su i garanciju na spoj čak 10godina!
Fiskars se prije nekoliko godina kupio Gerber tako da i te sjekire su u biti fiskarsov proizvod samo više za američko tržište!
Ako koga zanima i program Coleman te Campingaz(oprema za boravak u prirodi) i tu vam mogu pomoći
PinzHunter:
--- Citat: manjkasd - 17. 09. 2009. 18:26:48 ---Poštovani kolege lovci ukoliko imate ikakvih pitanja o FISKARS proizvodima ja vam radim za generalnog uvoznika za Hrvatsku, te vam mogu nabaviti sve što oni imaju u programu a po povoljnijim cjenama od svih centara !Ako vas išta zanima imam kataloge i sve vam mogu objasniti!
Također je i sve na skladištu tako da nema problema oko nabave!
Inače radi se o vrhunskoj firmi iz Finske koja je prva izmislila spoj metala i plastike(bile su to one škare sa naranđastom plastičnom drškom i to im je zaštitna boja),tako da i sjekire su im danas fantastične-držalice su gotovo nesalomljive!
Inače davali su i garanciju na spoj čak 10godina!
Fiskars se prije nekoliko godina kupio Gerber tako da i te sjekire su u biti fiskarsov proizvod samo više za američko tržište!
Ako koga zanima i program Coleman te Campingaz(oprema za boravak u prirodi) i tu vam mogu pomoći
--- Kraj citata ---
Super da si se javio. d4
Te,bas te narandzaste skare imamo u domacinstvu oko 25 godina i jos sijeku kao prvi dan.
Osim toga pribor za vrt nam je isto Fiskars i tu nema greske,radi se sa pola snage,rez je odlican.
Daj nam koju ponudu za sjekire,pile itd... ako hoces posalji mi kataloge na email da vidim sta nudite i koje su cijene?
LP
PinzHunter
Harry P.:
Molio bih te ako možeš doći do cijena ovih dvije što sam ja postavio na 2. stranici... baš me nešto zanima
mac421:
trebas ti onu vrecu ili z14
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju