Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Fiskars sekira
Kokot:
--- Citat: manjkasd - 17. 09. 2009. 18:26:48 ---Poštovani kolege lovci ukoliko imate ikakvih pitanja o FISKARS proizvodima ja vam radim za generalnog uvoznika za Hrvatsku, te vam mogu nabaviti sve što oni imaju u programu a po povoljnijim cjenama od svih centara !Ako vas išta zanima imam kataloge i sve vam mogu objasniti!
Također je i sve na skladištu tako da nema problema oko nabave!
Inače radi se o vrhunskoj firmi iz Finske koja je prva izmislila spoj metala i plastike(bile su to one škare sa naranđastom plastičnom drškom i to im je zaštitna boja),tako da i sjekire su im danas fantastične-držalice su gotovo nesalomljive!
Inače davali su i garanciju na spoj čak 10godina!
Fiskars se prije nekoliko godina kupio Gerber tako da i te sjekire su u biti fiskarsov proizvod samo više za američko tržište!
Ako koga zanima i program Coleman te Campingaz(oprema za boravak u prirodi) i tu vam mogu pomoći
--- Kraj citata ---
Postavi nekakav link za katalog (ako je u digitalnom obliku) ili nekakav kontakt na e-mail
pozz
manjkasd:
Pozdarv!S obzirom da bi se mogla o tome napraviti cijela tema jer ima jako puno artikala,pa dok to ne riješimo pošaljite mi ako vas išta od tog zanima na e-mail!
Po upitu ću vam reći i cijene a za ostalo ćemo se dogovoriti!
Inače Fiskars sjekira ima više vrsta i modela zavisi od namjene-za cijepanje,kresanje granja,ove male koje ste pokazali već,za kalanje panjeva u izradi drva(tkzv.kalač).to im je po meni najjača stvar jer sa njim je puno lakše kalati gule nego sa drugim kalčima zbog specifičnog izgleda i kuta oštrice a držalica gotovo nesalomiva!
Znam ljude kojima sam nabavio te sjekire prije desetak godina i dan danas ih koriste i prezadovoljni su!
Fiskars ima i škare za orezivanje granja i voćaka sa raznim redukcijama za povećanje pritiska rezanja(otprilike do fi 50mm)
Inače sve se većinom radi iz švedskog čelika i prevučeno je slojevima neke vrste teflona radi manjeg trenja pri sječenju ili rezanju!
Moj e-mail je zeljeznarija.manjkas@bj.htne.hr
Za sada vam jedino tako mogu poslati sve podatke za želejni proizvod
kalnik:
--- Citat: manjkasd - 17. 09. 2009. 18:26:48 ---Poštovani kolege lovci ukoliko imate ikakvih pitanja o FISKARS proizvodima ja vam radim za generalnog uvoznika za Hrvatsku, te vam mogu nabaviti sve što oni imaju u programu a po povoljnijim cjenama od svih centara !Ako vas išta zanima imam kataloge i sve vam mogu objasniti!
Također je i sve na skladištu tako da nema problema oko nabave!
Inače radi se o vrhunskoj firmi iz Finske koja je prva izmislila spoj metala i plastike(bile su to one škare sa naranđastom plastičnom drškom i to im je zaštitna boja),tako da i sjekire su im danas fantastične-držalice su gotovo nesalomljive!
Inače davali su i garanciju na spoj čak 10godina!
Fiskars se prije nekoliko godina kupio Gerber tako da i te sjekire su u biti fiskarsov proizvod samo više za američko tržište!
Ako koga zanima i program Coleman te Campingaz(oprema za boravak u prirodi) i tu vam mogu pomoći
--- Kraj citata ---
Pozz. Jel ima nekakvo oštrilo za Fiskars mačetu? Kupio sam je u Poljoopskrbi u Martićevoj. Alat bez premca u gustišu. d4
manjkasd:
Možeš oštriti sa brusačem kakav je pokazao mac421,stvarno je odličan jer radi bridove kakve treba za oštrinu!
Pozdarav!
manjkasd:
Imam par sjekira i oštrača od Fiskarsa pa ako koga zanima stojim na usluzi!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju