Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Futrola za karabin

<< < (5/11) > >>

Zoran:
i sta sam ja sad neozbiljn,??????
ja kazem kako je,,, a sad vi radite kako vama pase ili nepase,!

magwin:

--- Citat: Štef - 23. 09. 2008. 13:20:39 ---Jel ima netko unutrašnjost od futrole onu pjenastu masu, mislim da je puno bolja od spužve. Izgleda ko gumirana spužva.

--- Kraj citata ---
Imam ja, samo što nije klasična futrola nego kofer.Preradio sam pravokutni kofer koji je bio od električne gitare.Taj je materijal strašna stvar-čak mislim da ne pije vodu...Ne izgleda glomazno ali je sasvim sigurna i puškica i optika jer su nosači fiksni.Možeš igrat nogomet ili skakati po koferu ali njoj ništa... z1

Kaligula:
Previše filozofije oko futrole.

Futrola je sredstvo pomoću kojeg se prenosi karabin ( sa ili bez optike ) od točke A do  točke B a da se tim putem ne ošteti i ne pokisne.

Nije njezina zadaća da čuva karabin od gazdine ljenosti i nije nikakva a kamoli adekvatna zamjena za sef.

Kad dođeš iz lova,izvadiš i očistiš karabin,pospremiš u sef i osušiš futrolu ukoliko je malo vlažna.

Za tih par sati koliko je karabin u njoj proveo , neće mu ništa biti ako ne tresne sa neznam koje visine na tvrdo.

A što se tiće špricanja unutrašnjosti futrole bilo čime ... NO COMENT !!

Mislim da ta izjava dovoljno govori sama o sebi.

PinzHunter:
Futrole za oruzje je jedno super rijesenje za transport do lovista i nazad.
Nema trenja od spremnik, ranac, ili drugi oruzje.pogotovo dobro zbog optike.Ipak bi se meni za takve potrebe jedan plasticni kofer bolje isplatio jer voznja po terenu umije biti turbolentna pa kad oruzje padne na pod ili udari od karoseriju nije bas povoljno.
Sa ove dvije futrole sam za sad zadovoljan.

HS-2000:
Osobno moje mišljenje je da ako lovac ima relativno dobre,skupe optike s puškama da treba imati i dobre i kvalitne futrole za oružje(nekad ne treba štediti na sigurnosti tereta)
Ja imam dvije futrole i jednu navlaku za pušku: kupovna crna futrola(Norconija-Germani) ima klasični pretinac sa strane, i debljina stijenki je 3-4cm. a druga je ručni rad i debela je sa svake strane 5cm.
Kao što čizma glavu čuva mislim da to vrijedi i za oružje..
P.S.Imam slike ali ih ne znam staviti na portal-pomoć kako???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju