Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Grijanje na čeki
Wildwest87:
ja probao ovako da se ugrejem i nije loše tj. dobro greje za 10-15min ugreje čeku na odprilike 18-19C,a spoljna tepmeratura ispod nule.Mali problem je što se oseća plin ali malo odškrinut prozor i problem rešen,mada ću da probam sa svećom
Laufer 223:
Ajojoj pazi da ne zaspiš i ne probudiš se više
sus scrofa:
--- Citat: Laufer 223 - 08. 12. 2013. 16:54:26 ---Ajojoj pazi da ne zaspiš i ne probudiš se više
--- Kraj citata ---
Točno tako. Sjetimo se samo onih kolega iz Bosne koji se nikada nisu probudili čekajući medvjeda.
Wildwest87:
naravno da sam i o tome razmišljao zbog toga ću da probam sa svećom i napravim otvor za cirkulaciju svežeg vazduha
kuganakovo:
danas probao grejalicu za plinsku bocu u ceki snage 1,5 kv duvao malo vetar a trmperatura oko 0 .ceka 1,5x1,5x1,8 zatvorena losije dihtuju prozori te malo piri i ulazi svez vazduh sto je i dobro.dok je grejalica radila bilo je solidno mada sa ovom snagom ako bi bilo jako ispod nule po meni nebi ugrejala.kada sam je ugasio brzo se oseti hladnoca. sa jacom bilo bi ok.pravio sam i ono od lima sa kamping bocon kao kolega u ranijem izlaganju i to mi nije nista.,istopilo se postolje za bocu. vodio sam racuna o provetravanju al gas se oseca i posle glava malo boli.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju