Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Grijanje na čeki

<< < (5/6) > >>

ivo samoborec:
.......moj prijasnji sada pokojni "gazda"je sve rijesio sa starim konzervama u koje idu najvise tri svijece a pokazalo se da su dvije dovoljne jer ako su tri stvori se prevelika temperatura pa se vosak od svijece prije potrosi.Dakle......pod je napravljen od drveta recimo 15x 15 cm.Oko njega smo napravili mali okvir da se konzerva neda pomaknuti kad se svijece poklope.Na konzervi smo izbusili sastrane 20--30 rupica velicine 3..4 mm sto je dosta za dovod zraka za sagorjevanje.Obicno smo grijalicu stavljali ispod stolca a posto manje vise svi imamo duge kapute ili deku naprko nogu sva se toplina dizala ispod stolca u ispod kaputa pa sve do nosa.Ugodan miris topline no nekako sm uvijek imao straha da dremnem da se ne probudim u plamenu.To sam rijesio prosle godine kupeci si prave glace...e sada imam hlace a nema zime niti snijega.

ivo samoborec:
...evo ih ovako izgledaju   http://www.h-dittrich.de/fellbekleidung/jacke-hose.html

GOGO LOVAC:
S kuhanim vinom u termosici od 2L.

leon:

--- Citat: GOGO LOVAC - 08. 01. 2016. 09:04:51 ---S kuhanim vinom u termosici od 2L.

--- Kraj citata ---

I još jednu plastenku od 1.5 l sa širokim grlom  hao

1lovac:
Netko je napisao da gel za catering ima miris. Ja imam neki bez mirisa i dolazi u limenki od 200g i gori oko 3h, jačina kao 3-4 dušice. Dobar je i za potpaliti vatru, ja ga i na viksi koristim za roštilj a super je upotrjebiš koliko treba zatvoriš limenku (ima poklopac kao boja) i traje. Nisam još koristio na čeki trebalo bi nešto smisliti sa mramornom pločom da drži temperaturu. Kad napravim postam fotke...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju