Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
lovački ruksak (što je unutra)
1lovac:
Evo nisam dugo na forumu, i već sam pročitao većinu, ali nisam vidio ovu temu. Zanima me što nosite u lov? Postoje neke neobične stvari ali da ja ne nabrajam ostavljam vama da napišete kaj je neizostavno u ruksaku. Bilo da se radi o skupnom lovu ili pojedinačnom. Također, dobrodošli su i komentari o redovnim stvarima koje "moramo" imati.
Koristim priliku da čestitam sretan Božić svima koji slave.
PS ako postoji tema neka se prebaci. Hvala. sauf
akma:
čestit Božić i tebi
štrik za vući, nož, politrica domaće šljive zagi
Zeiss:
Sretan Božić i tebi.
Štrik, nož, flaša vode, vreće u roli veće, jednokratne rukavice, gablec, upaljač, tronožac i ak ideš u pogon barem suha majica da se u suho presvučeš poslije. Ako ideš na čeku onda i baterija da lakše po mraku do auta dođeš i radi potrage ako kaj odstrijeliš. zagi
ivo samoborec:
...dva para carapa,rukavice,dva noza,bdvije baterije..jedna za glavu jedna za u ruke...par gumenih rukavica ,kompas,koplet hanzaplasta,bocica rakije(ne za pice)mjerac daljine,dalekozor,slusalice za usi,spaga za slepanje.paket municije.upaljac,sibice,higijenske maramicedeka,satorsko krilo,pola litre vode,ulosci za baterije...dva do tri noza...i to bi bilo uglavnom to
Klaja:
Sadržaj ranca zavisi od god.doba pa i terena gde se lovi. Bude u njemu kapa vunena,rukavice,kanap,najlonski džak,hepokocke,voda,malo rakije i ono što nosim u svaki lov nebitno da li je ranac kod mene a to je prvi zavoj individualni(JNA) i ampule sinopena i adrenalina jer sam alergičan na ubod ose,pćele itd.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju