Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

lovački ruksak (što je unutra)

<< < (7/7)

perop:

--- Citat: pepi2 - 25. 12. 2015. 20:45:21 ---Najbitnije je da u ruksaku bude novcanik pun tisuca...

--- Kraj citata ---
teaa
pepi2 slažem se 100%
Ako se u ruksak metne koja tisućica eura u lovu nam ništa neće nedostajati. Dolaze nam kao od šale i puške i dvogledi i noževi, sajle i konopi ne trebaju, netko drugi sve odradi. Ne trebaju nam ni antiseptici niti ljekovi jer nas euri ili kune čuvaju od svih bolesti i zaraza.  hao hao

zagi zagi zagi

grom:
Ako nisam umoran i krvavih ruku, nisam ni bio u lovu. zagi

Kohorta:

--- Citat: grom - 01. 01. 2016. 10:01:00 ---Ako nisam umoran i krvavih ruku, nisam ni bio u lovu. zagi

--- Kraj citata ---
d4

1lovac:

--- Citat: spinnaker - 25. 12. 2015. 08:18:29 ---Vrece za smece u roli,jednokratne rukavice,strik,noz,municija,voda,piva,off za gamad,
pljoska sa rakijom,cetkica za zube i pasta,cepici za usi,maramice, kondomi,
kabanica,rezervna majca,baterija,kemijska i papir,vabilica

--- Kraj citata ---
hao hao hao ovo mi je najači odgovor svaka čast  zagi zagi zagi voda, piva rakija,  hao
A sada ozbiljno, drago mi je da je tema zaživjela eto i ja sam propustio neke stvari prvu pomoć nikad ne nosim ali vidim po iskustvu drugih "zlu netrebalo" dobro je imati i netko je napisao zihericu za trn izvaditi, super a ne mesariti nožem kao ja i sve mi prođe dok riješim trn još dođem doma sav izrezan pa trebam medicusuper

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju