Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Najbolji ranac / ruksak ?
fazan:
--- Citat: antispin - 06. 01. 2017. 19:33:54 ---Kolega fazan, vrijedi li to i za ovaj ruksak ?
http://www.pinewood.eu/uk/products/accessoires/bags/pinewood-backpack-with-integrated-chair-35l
--- Kraj citata ---
Ne vidim svrhu stolca kao sastavnog dijela ranca. Često sjediš u snijegu , blatu, vodi .
Ja ne bih želio da mi se ruksak macerira par sati u blatu. Inaće je O.K.
Ja imam klasične ruksake zapremine od 35 i cca 80 litara.
Veliki ide samnom u lov na srneću divljač , a mali u lov na ostalo. Da Vam još malo solim pamet. Ako je na rancima kožno remenje svakako ga barem jednom godišnje našpricajte WD- om ili namažite planinskim uljem da spriječiite pucanje.
Schultz and Larsen:
zagi...tako isto remen od puske ako je koza ili redenik kozni...jednom godisnje se malo "namasti" da ne puca i skripi
Max011:
--- Citat: fazan - 09. 01. 2017. 10:09:26 --- Ako je na rancima kožno remenje svakako ga barem jednom godišnje našpricajte WD- om ili namažite planinskim uljem da spriječiite pucanje.
--- Kraj citata ---
Na prvom mestu fokina mast onda sve ostalo poput glicerinskih ili voštanih krema a može i ženina Q10 sa eucerinom ako ne primeti. z10
roger:
--- Citat: Max011 - 09. 01. 2017. 12:36:47 --- a može i ženina Q10 sa eucerinom ako ne primeti. z10
--- Kraj citata ---
Idem odmah da diskretno zaplijenim kod zene jedno pakovanje! zagi
Gabro:
Nema tu diskrecije zna svaku koliko ih ima bit če ti dois dois ;D ;D.
Koliko se mažu i koliko im toga triba po meni bi im trebala pakiranja od jedno 25 kila najmanje a ne ovo po 3 grama ili koliko več uf uf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju