Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Najbolji ranac / ruksak ?

<< < (20/22) > >>

grga33:
Dobro zborite i ja se slažem sa Vama  zagi

antispin:
Kolega fazan, vrijedi li to i za ovaj ruksak ?
http://www.pinewood.eu/uk/products/accessoires/bags/pinewood-backpack-with-integrated-chair-35l

roger:
Fazan, dobro da ste rekli!
Bas sam nesto zagledavao takve ruksake koji su mi se svidjeli upravo zbog volumena...  zagi

Gabro:
I ja sam malo proučavao ovu temu i došao do ovih ruksaka:

http://www.kuiu.com/hunting-backpacks-packs/

Točnije Icon pro serije. Gledao sam nešto da je dovoljno lagano i kompaktno, dosta prostrano da se mogu ukrcat sve potrepštine za cijeli dan ili čak prenočit i da se može ukrcat srnjak, prase, divokoza, naravno oderano i raskomadano za iznijet do auta ako bi bio sam u lovu negdi dalje od auta sat dva hoda.Icon pro je da košta prvi put kad su kupuje cijeli kit (ruksak, naramenice, karbonski okvir...) ali kasnije ako ti treba veči ruksak ne treba kupovat ništa nego ruksak koji paše na ovu istu platformu. Zanimljiva je ova opcija gdje se teret nosi u "load sling" opciji gdje se ruksak odvoji od okvira i u taj prostor ukrca recimo meso koje se nakrca u vreče za meso i dobro poveže sa za to predviđenim remenima. Postoje na You tube razni filmiči od proizvođača kako prilagodit i kako pravilno napunit ruksak. Naravno to bi trebalo sve vidit u živo.

Također imaju lijepih filmova iz lova.
E sad pitanje je za što nam treba ruksak. Ako nam treba za komad pancete, kapulu, pola kruva, dva piva i nosit čemo ga 500 metara do štanda i nazad onda stvarno nema smisla trošit velike pare. Ako nam reba ruksak za popet se dva tri sata u planinu, lovit gore cijeli dan i eventualno iznijet ulov u njemu onda se več isplati uložit neku kunu. Za duže expedicije gdje treba i prenočit, nosit šator i ostale potrepštine neču ni spominjat jer toga je jako malo, jako malo ljudi tako lovi ali ima ljudi među nama koji se bave i planinarenjem tako da može poslužit i u tu svrhu.

perop:
                                                                                teaa
Ruksaci Snugpak Bergen (ja imam model zapremine 100 l), ima ih i manje zapremine, zaista su vrhunske kvalitete. Mogu se  kupiti kod Replikart-a.
                                                                    zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju