Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Najbolji ranac / ruksak ?
RACI:
--- Citat: Schultz and Larsen - 06. 11. 2008. 09:29:39 ---A ko' bi to mogao biti? fre fre ref hao
--- Kraj citata ---
Bit ce da Stef i Zoran taj dan i nisu bas imali nekog ulova.
Štef:
Zoranu ne bi nosio ni plečku od krmače da mi da za doma! Nikad ne znaš kod takvih! hao
Ajmo opet na temu, ovak nekaj kaj je Nikola kupio morao bi uzet sebi a usput ga još jednom pozdravljam! sauf
Našao sam jedan u Moniju, dobro izgleda sa konstrukcijom, vreća unutra, kopčanje preko trbuha..., mislim da je 500,00 kn.
Nikola:
--- Citat: Štef - 06. 11. 2008. 14:18:35 --- Zoranu ne bi nosio ni plečku od krmače da mi da za doma! Nikad ne znaš kod takvih! hao
Ajmo opet na temu, ovak nekaj kaj je Nikola kupio morao bi uzet sebi a usput ga još jednom pozdravljam! sauf
Našao sam jedan u Moniju, dobro izgleda sa konstrukcijom, vreća unutra, kopčanje preko trbuha..., mislim da je 500,00 kn.
--- Kraj citata ---
OVAJ JE punoooo jeftiniji..
gogo3006:
--- Citat: Tihomir - 05. 11. 2008. 10:03:46 ---Dobar je ranac od specijalne policije,ali ga je teško nabaviti,zaduživao se po jedan,stoga skoro pa nemoguča misija superti
--- Kraj citata ---
ovakav..... fre fre fre fre
shandi:
taj je dobar.imam ja susjeda u atj Lučko,doduše on je pilot,pa bi ga mogao pitati da mi nabavi jedan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju