Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Osnovna lovačka oprema

<< < (4/6) > >>

isa:
Dobra lovačka puška  za divlje svinje  od  min 7x64,na dalje,dobar odabir zrna, dobra optika sa promjenjivim povečanjem ,preferiram optike sa izlaznim objektivom od 50 naviše ,onaj koji lovi  na čeki po mjesečini zna zašto,končanica upotrebljiva za nočno gačanje ,ima više vrsta ,debele ,u bojama ,osvjetljenje središnje križa i sl.,dalekozor,nož,jedna  naglavna  svjetiljka ,po mogučnosti sa led diodama,jastuk za zna se,za one kao ja koji duže znaju ostati na čeki ponešto za pojest kada crijeva počnu krčit ,malo vode , jedan  konop i naravno  kamera ,traka,rez.bat.za kameru,ovih nekoliko zadnjih stvari  nisu neophodni ali meni su sastavni dio  lovačke opreme.Mislm da sam nabrojio  skoro sve neophodno. ččč

MAUZ:
Iso, isti su nam rancevi  :) , samo sto je u mom obavezna i kisna kabanica.

isa:

--- Citat: MAUZ - 26. 09. 2007. 08:50:49 ---Iso, isti su nam rancevi  :) , samo sto je u mom obavezna i kisna kabanica.

--- Kraj citata ---
To sam zaboravio navest jer imam tanju kišnu kabanicu u rancu  koju nikada ne vadim čak ni ljeti i smatram je integralnim djelom ranca ;D ;D,znači bez problema možeš ti meni posuditi ranac ili ja uzeti tvoj  d4

MAUZ:
Jos ako smo iste tjelesne konstitucije i ako pase objektiv na scopu 56 sa 4a koncanicom...
Provjeri PM.

isa:

--- Citat: MAUZ - 26. 09. 2007. 11:51:38 ---Jos ako smo iste tjelesne konstitucije i ako pase objektiv na scopu 56 sa 4a koncanicom...
Provjeri PM.

--- Kraj citata ---
Kg  oko 100 ,veličina kabanice puno X, ostalo   izlazni objektiv od 56 mm i 4a savršeno

Dobra kob

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju