Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (4/66) > >>

MP153:
Osobno znam čovjeka koji je u kuči držao oružje u ormaru za robu i kad ga ne bi bilo kuči na selu susjedna djeca su skužila gdje ostavlja ključ od kuče i njih 10-ak se po kuči igralo dok nije banula jedna majka u uhvatila ih kako se igraju sa oružjem. Slijedila je prijava policiji i puno problema. Srečom nije se zlo dogodilo!
To mi je bila škola i sjetim se kad sam bio mali pa sa bratom samo stavljali stolicu na stolicu da bi se popeli na vrh ormara i igrali se sa očevom bokericom, punili, praznili,...
Srečom sve je prošlo bez posljedica, zato u mom stanu je oružje pod 3 sigurnosne brave!!!

Zato, nitko vam neče oduzeti oružje radi ovakvog ili onakvog ormara ali ako se dogodi zlo onda će se trežiti i najmanji detalj!

Pozdrav.

medo:

--- Citat: MP153 - 25. 07. 2007. 14:46:30 ---Osobno znam čovjeka koji je u kuči držao oružje u ormaru za robu i kad ga ne bi bilo kuči na selu susjedna djeca su skužila gdje ostavlja ključ od kuče i njih 10-ak se po kuči igralo dok nije banula jedna majka u uhvatila ih kako se igraju sa oružjem. Slijedila je prijava policiji i puno problema. Srečom nije se zlo dogodilo!
To mi je bila škola i sjetim se kad sam bio mali pa sa bratom samo stavljali stolicu na stolicu da bi se popeli na vrh ormara i igrali se sa očevom bokericom, punili, praznili,...
Srečom sve je prošlo bez posljedica, zato u mom stanu je oružje pod 3 sigurnosne brave!!!

Zato, nitko vam neče oduzeti oružje radi ovakvog ili onakvog ormara ali ako se dogodi zlo onda će se trežiti i najmanji detalj!

Pozdrav.

--- Kraj citata ---
Slazem se ali patit ce i psiha ako bude kobno.
Sef je dobra stvar ali i svaka sigurna soba.Bitno je da nitko osim vlasnika ne zna gdje je kljuc.

nazime:
Pa ima za kupit i gotovih vitrina sa staklom. Ima moj kum takvu i nakad ga policija nije zezala zbog toga. Iza ima originalni bar code sa natpisom - ormar za oružje. Naprijed ima jednu bravicu sa ključem. On još stavi zaštitu na okidače i to je to.

skyangel:
drvena vitrina sa staklenim vratima na ključ, zbušiš u zidu šaraf i metneš lanac preko okidača svih i lokot staviš i to je to. policija ne bu prigovarala.

jkasapic:
eva da se i ja ubacim malo u tu temu. prije par miseci sam se preselio u rijeku i prijavijo novu adresu. kad nakon mjesec dana poziv od policije radi upisa oruzja. kad sam to obavijo dosli su mi u pregled oruzja kuci, ja sam u medjuvremenu dao izraditi naj obicniji drveni ormaric s lokotom i nikakih problema. onaj gore sef mi se svidja samo kolika im je cijena i dali tako sta ima kod nas. cuo sam da policija preko sindikata moze uzimati sefove za pistolje i puske za ful malo para  d6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju