Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (5/66) > >>

Kaligula:
Ja imam tri sefa. ;D
U jednom duge cijevi,bez zatvarača,u drugom streljivo a u trečem kratke cijevi i zatvarači od pušaka.
 Sve čelik,dva na ključ i jedan na kod. d5
 Sve zatiplano Fisherovim 12icama u zid i pod. d5
Kad je došla policija pogledali,rekli "Isuse !! " i hvala lijepo,do vičenja. :D
Imam dvoje male djece vrlo znatiželjne i malo me pere paranoja po pitanju opreza. ;D
Da se neko zlo s mojim oružjem dogodi,srce bi mi puklo. :'(
Moja velika ljubav i strast ne smije biti uzrok nesreče,ničije.  z14

medicus:
Ja ima dva sefa,jedan kupio u eurogradu,metalni ,stane 5 pusaka + pretinac za municiju,ali u njemu drzim samo oruzje ,dok u drugom manjem drzim samo municiju,izbusio dvije rupetine u zidu i pritegnuo.
Nije bas naj sretnije rijesenje,oduvijek sam sanjao o drvenoj vitrini sa staklenim vratima ,ali budem ovako,onako,vrijeme prolazi i na kraju kupio ove metalne :(

fazan:
Brava je za poštenog čovjeka a ne za lopova. Naravno treba onemogučiti pristup oružju prvenstveno djeci i ostalim nepozvanim osobama.No ja previše volim svoje oružje da bih ga zatvoril u metalni kavez.
Ja radi žene pušku držim ovako: Cijev u podrumu ,zatvarači na katu , a municija na tavanu i dok sve složim mine me volja. (Šala mala)

Bobi:
Meni buraz slozio ormar drveni, i nedavno mi bila policija za nabavnu, pogledali ormar i samo me upozorili da bi trebao biti metalni, ali kako je sve pod kljucem nece sada traziti  nista...
Mozda je prednost i to sto zivim u maloj sredini pa se manje vise zan za svakoga kakav je, pa su me pustili da bude tako kako je sada...

fazan:
Jel moguće da puštaš policiju u kuču bez sudskog nalogač

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju