Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
fazan:
--- Citat: gogo3006 - 15. 05. 2009. 10:08:07 ---
--- Citat: fazan - 15. 05. 2009. 10:00:49 ---
--- Kraj citata ---
Ali svi mi smo ljudi, ja se svakodnevno koristim oružjem, kao i većina lovaca nakon cijelog dana u lovištu dođeš u auto umoran ideš kući i putem se natreviš na frustriranog idiota (
--- Kraj citata ---
Ne slažem se da generalizira i nekog naziva idiotom . To su ljudi koji su za svoj posao debelo potplaćeni, izloženi vjetrometini nedorečenih i nesuvislih zakona i podzakonskih akata, često maltretirani i šikanirani od predpostavljenih i što je možda najvažnije , nedovoljno upoznati sa propisima koje su dužni primjenjivati u svakodnevnom radu.
Naravno da i u toj službi ,kao i u svim drugima ima osoba koje ne zadovoljavaju minimum standarda za obnašanje posla , ali to je sveprisutan problem.
Ja kao lovac ili vozač nisam nikada imao negativnih iskustava kako s milicijom tako i danas s policijiom.
mo
gogo3006:
Govorim hipotetski, a i u postu sam napisao da nisu svi ljudi isti, naravno. Nije mi bila namjera vrijeđat nikoga.
Moja iskustva su uglavnom pozitivna, ali bilo je i onih negativnih po kojima bi kao u vicu,
zeko osta bez jaja dok ga uvjeri da nije bik.
A kad mu pokušaš lipo objasnit tumačenje nekog zakona ili akta, onda krene ona
" šta češ ti mene učit, ja to znan bolje od tebe, to se mene ne tiče,......"
Zato bi trebali možda lijepo zatražit pismeno od MUP-a, da nam konkretno protumače ovu stavku zakona i konkretni primjer u praksi prilikom transporta.
fazan:
Probati ću u razumnom roku doći do službenog stava PU Zagrebačke i objaviti ga na forumu.
gogo3006:
Odlično. d1
Kako je tema "vruća", nismo se obazirali da smo debelo offtopic, neka admin premjesti na adekvatno mjesto, imam osječaj da će se rasprava opet zahuktati,
z10
dean:
Zakon kaže: Municija mora biti fizički odvojena od oružja. Moja puška je u futroli, a municija u svojoj kutiji u đepu te futrole. Svakon razumnom čovjeku to treba biti dovoljno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju