Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
fazan:
Ma je prijatelju , kad bi se mene pitalo to bi bilo to .
No kako smo već prije naveli , što ako natrčiš na nekoga kome je zamjenik vođe smjene stao na žulj ili ga je krivo izbrifirao i evo ti neporavljivog zla.
BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI !
shandi:
Mislim da bi nekako najsigurnije bilo ako su puške u gepeku, streljivo staviti naprijed u pretinac. Onda te stvarno nemaju za šta zaje...i
gogo3006:
--- Citat: fazan - 15. 05. 2009. 10:00:49 ---Ma je prijatelju , kad bi se mene pitalo to bi bilo to .
No kako smo već prije naveli , što ako natrčiš na nekoga kome je zamjenik vođe smjene stao na žulj ili ga je krivo izbrifirao i evo ti neporavljivog zla.
BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI !
--- Kraj citata ---
Slažem se. Ima onaj vic o bikovima i zecu, znaš kad bikovi ostaju bez jaja..... ;)
Ali svi mi smo ljudi,
ja se svakodnevno koristim oružjem, kao i većina lovaca nakon cijelog dana u lovištu dođeš u auto umoran ideš kući
i putem se natreviš na frustriranog idiota ( NISU SVI TAKVI, da me ne svatite krivo),
i on te počne natezat ako ti streljivo nije, po njegovoj subjektivnoj definiciji, adekvatno spremljeno.
Antezg:
Prema nekim tumačenjima streljivo nebi smjelo biti u džepu na futroli(ja sam ga naravno isto tamo držao) jer nije odvojeno od puške-znači ako netko ukrade pušku,odmah ima i streljivo-ima logike. Otada ga držim u ruksaku-bolje ne popušiti puške radi takve gluposti.
gogo3006:
A jel ti ga može ukrast dok si u lovu,
i to bi značilo da i onda moraš imat praznu pušku????? uf
A zašto ti nebi onda ukra i rusak, još bolje, ukrade ti cijelo auto!!!!
Ovako se može unedogled. Naš zakon je katastrofa po tom pitanju, nedorećen i nelogićan.
Živio HLS na čelu sa Ðurom što se zauzeo za hrvatske lovce i u ovom pitanju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju