Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (35/66) > >>

josip89:
ma je..... ja njih i njihove zakone
sad čitam ovo za futrole i to šta oni misle mene zaj....... cijeli život zato što imam oružje
to je ljepo regulirano moraš nosit sef u autu platit zaštitare najavit ministarstvu i policiji da sam kreno otvarat sef pa da dođu i prisustvuju
šta oni glume meni nije jasno
99,9% svih zlodjela NIJE počinjeno lovačkim oružjem
ali zato kad neki lik uzme kalaš i puca ko luđak e onda bi policija veće ovlasti odma se ide postrožavat zakon legalnih korisnika
šta nije dosta šta moraš pazit jebate da neko ne pomisli da si ga krivo pogledao poserem se ja na takvu državu i vlast

Tihomir:

--- Citat: dean - 15. 05. 2009. 14:37:37 ---Pa kaj nije dovoljno fizički odvojeno ako je puška u futroli, a municija u džepu futrole u svojoj kutiji?

--- Kraj citata ---

Nekome od plavaca će biti dovoljno,a nekome neće.Onda ti je bolje odmah staviti municiju u ruksak jer ga vjerujem nosiš svaki put kad i pušku kao i ja i miran si.

Jednom kad stekneš tu naviku da je to tamo više nemaš brigu s tim niti te netko može zaj....

gogo3006:

--- Citat: Tihomir - 15. 05. 2009. 14:35:38 ---U sefu mora biti fizički odvojeno,što znači pretinac za oružje,a posebno pretinac za municiju.

Kod prevoženja puška u futroli npr. u gepeku,a municija mora isto biti odvojena npr. u ruksaku,ali ne u gepeku nego na sicu i obrnuto.

I to je to, nitko te neće niti ne može onda zaj...vati.

Znam da svako od nas nešto misli,kemija,ali ako piše odvojeno bolje onda tako fizički odvojiti nego ostati bez svega.

--- Kraj citata ---

Pa ako je pravilo napisano, kako to da se može tumačiti ovako i onako????
O tome je ovdije riječ. Po meni taj pretinac za streljivo nema funkciju.

Tihomir:

--- Citat: gogo3006 - 15. 05. 2009. 15:01:37 ---
--- Citat: Tihomir - 15. 05. 2009. 14:35:38 ---U sefu mora biti fizički odvojeno,što znači pretinac za oružje,a posebno pretinac za municiju.

Kod prevoženja puška u futroli npr. u gepeku,a municija mora isto biti odvojena npr. u ruksaku,ali ne u gepeku nego na sicu i obrnuto.

I to je to, nitko te neće niti ne može onda zaj...vati.

Znam da svako od nas nešto misli,kemija,ali ako piše odvojeno bolje onda tako fizički odvojiti nego ostati bez svega.

--- Kraj citata ---

Pa ako je pravilo napisano, kako to da se može tumačiti ovako i onako????
O tome je ovdije riječ. Po meni taj pretinac za streljivo nema funkciju.

--- Kraj citata ---
Kako ne?
To ti je za krpicu i recimo Balistol  ;D

gogo3006:
U mene je sef za 10 pušaka, vrata su 5cm debela i zatvaraju se sa 7 brava.

Koliko če nekome predstavljat problem da otvori onaj mali pretinac unutar sefa, koji ima "poštansku" bravicu a provalio je vrata sefa od 5 cm i 7 brava.....????? uf uf uf

Nebuloze. U tome je stvar da nas prave budalama.  pesi
Streljivo i oružje su fizički odvojeni čim oružje ili spremnik nisu napunjeni, i to je to.
Samo u nas "pametnjakovića" kolko oćeš....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju