Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (36/66) > >>

Tihomir:
Jesu ti bili u provjeri kako pohranjuješ oružje?

gogo3006:
3 puta!

pa koliko vi toga imate, pa šta će vam toliko, pa ovo pa ono....
Uglavnom momci su korektno odradili posao, nema se šta prigovorit. Pregledali, popisali, provjerili i sve ok.

Ali mene nervira ta mogučnost koja je ostavljena da djelatnik odnosno šef ili neznam več ko slobodno tumači zakon kako on smatra da je ispravno.

Nekome odvojeno znači da moraš oružje držat 10 metara od streljiva i pod 6 ključeva.

Tihomir:
Meni 2x sve ok,tako će i ostati,sve ok,ali meni ne pada na pamet da im dam i malo povoda da seru i kad vide da nemaju razloga onda šute.
Imam Zakon o oružju pokraj ormara i još hrpu drugih zakona i pravilnika i kad to vide onda ti neće puno pametovat tko god da dođe jer vide da i ti neki kur.. znaš

josip89:
neko je i gore napisao ako ti oće ukrast ukrast će ti pa makar ga stavio u temelje
a ako uspije otvorit sef onda mu nije problem sigurno otvorit ni onaj mali pretinac za municiju(fakat je mali jel jedva stane malo municije)
i po meni bi bilo logično da je municija odvojena čim metak nije u cijevi
ali naravno oni su pametniji

Tihomir:

--- Citat: josip89 - 15. 05. 2009. 16:58:24 ---neko je i gore napisao ako ti oće ukrast ukrast će ti pa makar ga stavio u temelje
a ako uspije otvorit sef onda mu nije problem sigurno otvorit ni onaj mali pretinac za municiju(fakat je mali jel jedva stane malo municije)
i po meni bi bilo logično da je municija odvojena čim metak nije u cijevi
ali naravno oni su pametniji

--- Kraj citata ---

Ajde sad ponovo pročitaj šta si napisao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju