Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
pepi2:
mislim da se tu oko tumacenja sigurnog cuvanja oruzja ili streljiva ide u krajnost i kad bi se preslikalo i na druge sfere u zivotu bilo bi apsolutno nemoguce funkcionirati,svaka stvar bi odjedamput mogla biti opasna i onda je najbolje nista ne imati ni raditi.ukratko zelim reci - nije odgovoran onaj tko ima oruzje vec onaj tko ga je neovlasteno upotrijebio TOCKA
ps.legalni posjednik oruzja zna kako sa njime manipulirati i kako ga cuvati i sigurno ne provocira zlouporabu!
josip89:
Harry ti si koliko vidim odvjetnik ili radiš u toj struci
pa mi molim te objasni kako bi ja trebao doć do lovišta a da su mi municija i puške odvojeni kad ispada kad oni meni ukradu auto u kojem mi je oružje da sam ja prekršio zakon jer ga nisam čuvao ili tako nešto
pa ako ja sve moram sam čuvati i sam se za sve brinuti šta onda radi policija i ostali organi i zašto onda primaju plaću kad sam ja na kraju kriv za sve
jer ako vidim da mi neko krade auto i ništa ne napravim kriv sam ali ako ga spriječim opet sam kriv
tako da ja opet nekužim kako da prenesem oružje a da ne prekršim tako dobro složen zakon
pa kad neko kaže da je to jako dobro
Sveta Amerika što se oružja tiče
dean:
Jedna činjenica... Kad kupiš novi pištolj, on dođe u kutiji (koferu) u kojoj je i okvir metaka... Tako isto i kad kupiš prelamaču i imaš za nju kofer.... Dakle, ako tvornice tako pakiraju, mislim da je to u skladu sa zakonom, a tako je i sva naša rasprava bespredmetna...
Tihomir:
Harry čarobno nema šta ;D
ali isto to sam i ja napisao u one tri stranice nebuloza sauf
shandi:
--- Citat: dean - 17. 05. 2009. 14:07:47 ---Jedna činjenica... Kad kupiš novi pištolj, on dođe u kutiji (koferu) u kojoj je i okvir metaka... Tako isto i kad kupiš prelamaču i imaš za nju kofer.... Dakle, ako tvornice tako pakiraju, mislim da je to u skladu sa zakonom, a tako je i sva naša rasprava bespredmetna...
--- Kraj citata ---
Zakoni su različiti, i nije svugdje isto. A tvornice ne pakiraju za svaku državu posebno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju